Το νέο Tipo ξεπερνά κάθε προηγούμενο

  Με κορυφαίο εξοπλισμό, ανταγωνιστικό επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια εγγύηση, χαρίζει συνολικό όφελος 3.200 ευρώ!

   

  Το Tipo επιστρέφει ανανεωμένο με 3 τύπους αμαξωμάτων – Hatchback, Station Wagon και Sedan – στοχεύοντας στο να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες αγοραστικές ανάγκες.

  Η νέα γκάμα του μοντέλου με τον πληθωρικό χαρακτήρα και τον σύγχρονο σχεδιασμό έρχεται με κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος προσφέρεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, στις τιμές standard. Επιπλέον, παρέχεται ανταγωνιστικότατο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, προσφέροντας τελικά συνολικό όφελος 3.200 ευρώ!

  Το νέο Tipo είναι η πρόταση της Fiat για την κατηγορία C, και αποτελεί την καλύτερη “value for money” επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα όχημα πρακτικό, ευρύχωρο, εξοπλισμένο με όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, και με κινητήρα που απαιτεί χαμηλά έξοδα χρήσης και συντήρησης. Όμορφο, σύγχρονο, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μοναδικά χαρακτηριστικά, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που σε κάθε του έκδοση κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά.

  Η εμπλουτισμένη έκδοση POP διατίθεται με χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές, καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και εμπρόσθιο υποβραχιόνιο.

  Η νέα έκδοση Easy διαθέτει εξοπλισμό που στην αγορά δεν προσφέρεται ούτε σε πολύ ακριβότερες εκδόσεις: Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5’’, Bluetooth, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και χειριστήρια ηχοσυστήματος, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες λαβές θυρών, υποβραχιόνιο, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, ατσάλινες ζάντες 16’’ και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, κι όλα αυτά στην τιμή των 13.490€ με κινητήρα βενζίνης και των 14.490€ με κινητήρα πετρελαίου για το Tipo Sedan.
  Η νέα έκδοση Lounge είναι η κορυφαία, από άποψη εξοπλισμού, έκδοση του Tipo, αλλά και η κορυφαία επιλογή για πελάτες που θέλουν πραγματικά τα πάντα από ένα αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό: άνεση, ασφάλεια και ανταγωνιστική τιμή. Ο πραγματικά πλούσιος εξοπλισμός του περιλαμβάνει σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17’’ και όλα τα χρώματα δωρεάν, στην standard τιμή 15.250€ με κινητήρα βενζίνης και των 16.250€ με πετρελαιοκινητήρα για το Tipo Sedan.


  Δεδομένου ότι στην αγορά παρατηρείται πλέον μια σημαντική «στροφή» προς τους κινητήρες βενζίνης, η Fiat δεν θα μπορούσε παρά να δώσει και τη δική της «δυνατή» πρόταση για το ανανεωμένο Tipo: έτσι, προσφέρει στις εκδόσεις Hatchback και Station Wagon (τόσο στο επίπεδο εξοπλισμού Easy όσο και στο Lounge) τον δυνατό κινητήρα βενζίνης 1.4 T-Jet 120hp, για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω από το αυτοκίνητό τους.
  Παράλληλα, παρουσιάζει και το νέο κινητήρα πετρελαίου ECO, ο οποίος προσφέρεται στην έκδοση Easy (μόνο με τα αμαξώματα Hatchback και Station Wagon) και μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιτυγχάνει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 90γρ (στο Hatchback) ενώ, σύμφωνα με το τρέχον καθεστώς, το Tipo που φέρει τον συγκεκριμένο κινητήρα απαλλάσσεται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

  Νέοι κανόνες στην αγορά αυτοκινήτων και από το Fiat Tipo, λοιπόν, το οποίο έρχεται με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας του, από το επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια