Νέα CLS

  Η diva της Mercedes-Benz έκανε το Πανελλαδικό της ντεμπούτο

  Η παρουσίαση της νέας Mercedes-Benz CLS 2018 και της online πλατφόρμας υπηρεσιών Mercedes Me στο Μέγαρο Μουσικής

  Νέα CLS: Η diva της Mercedes-Benz έκανε το Πανελλαδικό της ντεμπούτο στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής
  Η Mercedes-Benz Hellas, παρουσίασε για πρώτη φορά επί Ελληνικού εδάφους τη νέα CLS και την online πλατφόρμα υπηρεσιών Mercedes Me την Πέμπτη, 19 Απριλίου.
  Ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία φιλοξένησε κοινό και οικοδεσπότες πάνω στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.


  Στη συνέχεια, ο κ. Νίκος Πρέζας Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς και ο κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς, προχώρησαν από κοινού στην επίσημη πανελλαδική παρουσίαση της νέας CLS και των υπηρεσιών Mercedes me με ένα πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν «ζωντανά» τόσο το ελκυστικό νέο μοντέλο της μάρκας όσο και την ποικιλία των υπηρεσιών που περιλαμβάνει το Mercedes me.
  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, συνεργάτες και αντιπρόσωποι του δικτύου της Mercedes Benz.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια