Κινέζικο τσάι κέρασε η Ferrari τη Mercedes

Εξαιρετικοί οι Vettel και Raikkonen, κατέκτησαν στις δύο πρώτες θέσεις στις κατατακτήριες του GP της Κίνας.

Αφήνοντας πίσω του κατά περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο τις Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Vettel και η Ferrari πιστοίησαν τη μεγάλη φόρμα τους. Φυσικά κατέκτησαν την πρώτη θέση στη γραμμή εκκίνησης του αυριανού αγώνα στην Κίνα. Εξαιρετικά κοντά και ο Raikkonen, έφερε το ευτυχές 1-2 για τις Ferrari και έτσι οι Bottas και Hamilton που ακολουθούν θα έχουν και πάλι το κόκκινο στο οπτικό τους πεδίο.

Η είδηση δεν είναι φυσικά η επικράτηση των Ferrari αλλά η διαφορά του μισού δευτερολέπτου με το οποίο ξεχώρισαν. Αυτό δείχνει ότι η Mercedes χρειάζεται να βρει τις πταίει γι’ αυτό, ώστε να έχει την παραμικρή τύχη στον αυριανό αγώνα.

Ολοκληρώνοτνας μια λογική σειρά, Verstappen και Ricciardo με τις δύο RB14 θα ξεκινήσουν από την πέμπτη και έκτη θέση, έχοντας μικρότερη διαφορά σε χρόνο από τις Mercedes, σε σχέση με αυτή των Mercedes από τις Ferrari. Εξαιρετική η παρουσία της Renault, άρχισε να δείχνει ότι έχει τη δυναμική να παίζει πλέον με τους πρωτοπόρους και όχι με τη γαλαρία, καθώς Hulkenberg και Sainz εκκινούν από τις θέσεις 7 και 9. Σφήνα ανάμεσά του, βρέθηκε ο ταχύτατος πάντα Perez με τη Force India.

Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Κυριακή στις 09:10 ώρα Ελλάδος απευθείας από την Cosmote TV ή μαγνητοσκοπημένο στις 16:10 από την ΕΤ2 -η μετάδοση ξεκινά μια ώρα πιο νωρίς με τις κατατακτήριες.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων μπορείτε να τα δείτε με ένα κλικ εδώ. 

Σχόλια

Σχόλια