Η νέα BMW M2 Coupe Edition Black Shadow.

  Με παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από 12.000 μονάδες, η BMW M2 ήταν το πιο επιτυχημένο μοντέλο της BMW M GmbH το 2017 – Η τεράστια δημοτικότητα αποτελεί κίνητρο για τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης, υπογραμμίζοντας για μία ακόμα φορά το δυναμικό χαρακτήρα του compact σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων.

  Η αγωνιστική τεχνολογία και μία δυναμική σχεδίαση προσανατολισμένη στις επιδόσεις βοηθούν την BMW M2 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 199 g/km) να διεκδικήσει μία εξαιρετική θέση στην premium compact κατηγορία. Η αποκλειστική BMW M2 Coupe Edition Black Shadow δίνει έμφαση στις επιδόσεις του ισχυρού, σπορ αυτοκινήτου με τα κατάλληλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Η ειδική έκδοση θα διατίθεται από τον Απρίλιο του 2018.

   

  Η BMW M2 γοητεύει με την ακρίβεια συμπεριφοράς και την συναρπαστική επιτάχυνση. Ο straight six κινητήρας των 272 kW/370 hp, η κλασική πίσω κίνηση και η τεχνολογία ανάρτησης που είναι προϊόν της πολυετούς εμπειρίας της μάρκας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχει ξεσηκώσει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης σε όλο τον κόσμο. Με το προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο Μ διπλού συμπλέκτη με Drivelogic, η BMW M2 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

  Σε πολύ σύντομο διάστημα, η BMW M2 έγινε bestseller, κατακτώντας και νέα target groups. Με πωλήσεις περισσότερες από 12.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο την πρώτη πλήρη χρονιά παραγωγής της, η BMW M2 έγινε το πιο επιτυχημένο μοντέλο της BMW M το 2017.

   

  Η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow διαθέτει επιλεγμένα στιλιστικά στοιχεία που αναδεικνύουν την δυναμική εμφάνιση του κορυφαίου ‘αθλητή’. Η ειδική έκδοση διατίθεται αποκλειστικά με την εξωτερική απόχρωση Sapphire Black metallic. Επιπλέον, black matt σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών με σχέδιο ακτίνων Y και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω υπογραμμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνιση του compact coupe.

  Τα χαρακτηριστικά αυτά ολοκληρώνονται με εξωτερικούς καθρέπτες σε φινίρισμα carbon, μάσκα M και διακοσμητικές μπάρες για τα πλαϊνά πάνελ σε high-gloss black. Με πίσω διαχύτη από carbon και διακοσμητικά σε black-chrome για τις κλασικές, διπλές απολήξεις εξάτμισης M, που είναι επίσης ενσωματωμένες και τις δύο πλευρές στην πίσω ποδιά, η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow προσθέτει νέες πινελιές εμπνευσμένες από τους αγώνες.

   

  Η BMW M2 Black Edition θα διατίθεται από τον Απρίλιο του 2018.

  * Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση την εποχή της έγκρισης τύπου. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία και διαφέρουν ανάλογα με τις διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού.

   

  Οι τιμές ήδη βασίζονται στη νέα οδηγία WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. [Αναφορικά με αυτά τα οχήματα, για σχετικούς φόρους και τα όποια ειδικά τέλη που βασίζονται σε εκπομπές CO2, οι τιμές CO2 ίσως διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται εδώ (ανάλογα με την εθνική νομοθεσία).]

   

  Οι προδιαγραφές εκπομπών CO2 προσδιορίζονται σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/EC και την Pkw-EnVKV, και βασίζονται στις τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 που ορίζει ο κύκλος NEDC.

   

  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο ‘Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars’, που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στη http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. ManualCO2 (PDF – 2.7 MB ή στο http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

   

  Δελτίου Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια