Το Νέο Vito Tourer Dark Edition turns you Online!

  Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην κατηγορία του.

  Tο πιο περιζήτητο Van μεταφοράς προσώπων των τελευταίων ετών, ταξίδεψε σχεδόν σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά τοπία της χώρας μας σε χιλιάδες επισκέπτες. Το Vito Tourer Dark Edition γοήτευσε επαγγελματίες και επισκέπτες με την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει κατακτώντας την 1η θέση στις προτιμήσεις τους.

   

  Τώρα, το Vito Tourer Dark Edition είναι online!
  Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, το Vito Tourer Dark Edition προσφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση, σύστημα In-Car WiFi με δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης έως και 8 συσκευών!
  Με δωρεάν την προπληρωμένη mobile internet SIM card 60GB είναι σίγουρο πως όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν όχι μόνο τις φυσικές αλλά και τις διαδικτυακές περιηγήσεις τους με το Vito Tourer Dark Edition. Με την ταχύτατη σύνδεση στο internet που αγγίζει τα 150 Mbps και τη δυνατότητα 8 ταυτόχρονων συνδέσεων με dual band WiFi 2.4 & 5 GHZ, το Vito Tourer Dark Edition μετατρέπεται σε WiFi Hotspot προσφέροντας απρόσκοπτο και ταχύτατο Online surfing στους τυχερούς του επιβάτες!
  Όφελος τιμής έως 4.880 €
  H ειδική έκδοση Dark Edition προσδίδει στο ήδη εντυπωσιακό Vito Tourer ακόμη περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, ενσωματώνοντας στη βασική του έκδοση ένα πλούσιο σύνολο προαιρετικού εξοπλισμού αξίας 4.880€. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το Dark Edition της επιλογής του σε ένα από τα τρία (3) μεταλλικά χρώματα: Μαύρο του οψιδιανού, μπλε του καβανσίτη ή γκρι της πέτρας. Επιπλέον, στη βασική του έκδοση διαθέτει επένδυση τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα επενδυμένα με μαύρο leatherette. Τα καθίσματα επιβατών έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν εύκολα προσανατολισμό ανάλογα με τις ανάγκες διαρρύθμισης.
  Ο εξοπλισμός Dark Edition αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων του σύγχρονου επαγγελματία της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.
  Ταυτόχρονα, η απόκτηση του νέου Vito Tourer Dark Edition γίνεται ακόμα πιο δελεαστική και προσιτή με τα ακόλουθα προνόμια:
  Ανταγωνιστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με χαμηλή προκαταβολή και δυνατότητα αποπληρωμής έως και 84 μήνες.
  Ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου, τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αποκλειστικά για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.
  Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης έως και 3 χρόνια.
  Το Vito Tourer είναι ήδη αναγνωρισμένο για τα πλήρη συστήματα ασφαλείας του, την κορυφαία οδηγική του συμπεριφορά, τα εντυπωσιακά χαμηλά για την κατηγορία του επίπεδα κατανάλωσης και την απαράμιλλη ποιότητά του. Το νέο Vito Tourer Dark Edition είναι κάτι ακόμα παραπάνω: ένα όχημα προορισμένο να κάνει τη διαφορά! Το όχημα που θα εκτιμήσουν οι πελάτες και θα ανταμείψει τον επιχειρηματία για την επιλογή του.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια