Ο Tony Cairoli θριαμβεύει στην Ισπανία στην κόκκινη άμμο της Castellón

  Όπως πάντα, στο πλευρό του είναι η Fiat Professional με τους "Ήρωες της εταιρείας" το Fullback Cross και το Ducatο 4x4.

   

  Μεγάλη επιτυχία για το σημερινό παγκόσμιο πρωταθλητή στο δεύτερο στάδιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross.
  Μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην Παταγονία και τη δεύτερη θέση στην Ολλανδία, ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σημειώνει επιτυχία και στο Red Sand Circuit.

  Όπως πάντα, στο πλευρό του είναι η Fiat Professional με τους “Ήρωες της εταιρείας” το Fullback Cross και το Ducatο 4×4.

  Μετά από μια καλή εκκίνηση στην Αργεντινή και τη δεύτερη θέση στην Ολλανδία, ο Tony Cairoli σημειώνει επιτυχία και στην Ισπανία, στην πίστα της Βαλένθια, δεύτερο στάδιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross. Ο Σιτσιλιάνος οδηγός, σημερινός παγκόσμιος πρωταθλητής, επιβεβαιώνει τον τίτλο του παιρνοντας την πρώτη θέση με 141 πόντους. Στο πλευρό του είναι το Fiat Professional, Επίσημος Χορηγός της εκδήλωσης για τρίτη χρονιά: μια συνύπαρξη που είναι εξαιρετικά πετυχημένη έχοντας σαν βάση την αμοιβαία ανταλλαγή αξιών όπως το πάθος,την αποφασιστικότητα και τη σοβαρή δέσμευση. Αυτά είναι τα ίδια ιδεώδη που αντιπροσωπεύει και ο Tony Cairoli, ο οποίος συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross με μεγάλη αντοχή και θάρρος, αντικατοπτρίζοντας τις αρχές της εταιρείας.
  Ο Tony Cairoli ήταν εντυπωσιακός στην ειδική Ισπανική διαδρομή, η οποία είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική κόκκινη άμμο της. Πρόκειται για μια τεχνική πίστα που είναι γνωστή στους Ευρωπαίους οδηγούς, οι οποίοι συχνά την χρησιμοποιούν για προετοιμασία προκειμένου να βελτιώσουν το στύλ οδήγησης τους στην άμμο.
  Η ικανότητα κίνησης σε κάθε δρόμο είναι χαρακτηριστικό του Fullback Cross και του Ducato 4×4. Το Fullback Cross είναι σκληροτράχηλο, αξιόπιστο και με εντυπωσιακή ικανότητα φόρτωσης. Το ωφέλιμο φορτίο του ξεπερνάει τον 1,0 τόνο, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησης αγγίζει τους 3,1 τόνους. Επιπλέον, με τη χρήση της τετρακίνησης που ενεργοποιείται μέσω του περιστροφικού ηλεκτρονικού επιλογέα, μπορεί να αντιμετωπίσει τις σκληρότερες εκτός δρόμου συνθήκες, ακόμα και φορτωμένο. Το Ducato 4×4 είναι ένα όχημα παντός δρόμου, με μόνιμη τετρακίνηση, η οποία χρησιμοποιεί 2 κιβώτια μεταφοράς και ένα κεντρικό διαφορικό συνεκτικής σύζευξης. Έτσι, εξασφαλίζεται η επιθυμητή κατανομή της ροπής μεταξύ του εμπρός και του πίσω άξονα, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση σε επιφάνειες όπως η λάσπη, το χιόνι και η άμμος. Το Ducato 4×4 προσφέρει όλα εκείνα τα στοιχεία αξιοπιστίας και απόδοσης που χρειάζονται στις εκτός δρόμου διαδρομές, παράλληλα με τις υψηλές δυνατότητες φόρτωσης.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια