Μικρό, Σπορ ‘Αστέρι’, με Μεγάλο Όνομα: Το νέο Opel Corsa GSi

  Πιστό στο σλόγκαν “hot, hotter, Corsa GSi”

  Συνέχιση της παράδοσης GSi: Το Opel Corsa GSi ακολουθεί το Insignia GSi
  Απόλυτη ακρίβεια: Σπορ πλαίσιο από το γρήγορο ‘αδελφάκι’ του, Corsa OPC
  Ασυμβίβαστη εμφάνιση: Δυναμική σχεδίαση Opel με ζωηρές και ακριβείς γραμμές
  Αίσθηση άνεσης : Καθίσματα Recaro και σπορ τιμόνι στο εσωτερικό, στοιχεία carbon στο εξωτερικό

   
  Απόλυτη ακρίβεια για γνήσια οδηγική απόλαυση: Μετά την εντυπωσιακή έλευση του μεσαίου Opel Insignia GSi, η παράδοση GSi συνεχίζεται τώρα με το νέο Opel Corsa GSi στη μικρή κατηγορία. Ένα σπορ ‘όργανο’ ακριβείας με άριστη συμπεριφορά στις στροφές χάρη στο σπορ πλαίσιο, που έχει ρυθμιστεί στο Nordschleife, στην πίστα του Nürburgring. Η εξωτερική σχεδίαση του Corsa GSi δεν αφήνει καμία αμφιβολία: Πρόκειται για έναν πραγματικό αθλητή που είναι εξίσου εντυπωσιακός στην καθημερινή οδήγηση.

  «Συνεχίζουμε την μακρόχρονη παράδοση GSi με το νέο Corsa GSi. Υπήρχε ήδη μία ιδιαίτερα σπορ έκδοση του πρώτου Corsa, που θεωρείται πλέον ένα περιζήτητο κλασσικό μοντέλο. Ο νέος μας αθλητής θα εγκαινιάσει νέα πρότυπα στην κατηγορία με το σπορ πλαίσιο OPC» δήλωσε ο Peter Küspert, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Πωλήσεις και Marketing.

  Πιστό στο σλόγκαν “hot, hotter, Corsa GSi”, το τρίθυρο μικρό μοντέλο εντυπωσιάζει με τις ακριβείς γραμμές του: Έχει τη δική του μοναδική σχεδίαση με μεγάλους αεραγωγούς, ανάγλυφο καπό, περίοπτη πίσω αεροτομή και διαμορφωμένα με ακρίβεια μαρσπιέ. Παρατηρώντας το από μπροστά, το τολμηρό Opel GSi εντυπωσιάζει με μία μεγάλη κυψελοειδή μάσκα και το κεντρικό έμβλημα της Opel (Opel Blitz) υποστηριζόμενο από δύο
  «φτερά», ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, με αγωνιστική εμφάνιση carbon. Τα χρωμιωμένα πλαίσια που συνδέονται οπτικά με μία οριζόντια γραμμή, μέσω μαύρων εγκάρσιων στοιχείων στο εμπρός τμήμα, σε συνδυασμό με τη μαύρη τραβέρσα στο καπό αναδεικνύουν στο σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Το έντονο αθλητικό στυλ συνεχίζεται και στο πίσω τμήμα. Η προεξέχουσα αεροτομή στην άκρη της οροφής δημιουργεί πρόσθετη αεροδυναμική πίεση, ενώ η σπορ χρωμιωμένη απόληξη εξαγωγής πλαισιώνεται από μία εντυπωσιακή ποδιά στο χρώμα του αμαξώματος.

  Γνήσια σπορ αίσθηση αποπνέει και το εσωτερικό. Ο οδηγός του Corsa GSi κάθεται στο κάθισμα υψηλών προδιαγραφών Recaro (προαιρετική επιλογή) και ακουμπά τα χέρια του στο σπορ τιμόνι. Επιλέγει σχέση κιβωτίου μέσω του δερμάτινου λεβιέ, πιέζει απαλά το αλουμινένιο σπορ πεντάλ και η γνήσια οδηγική απόλαυση ξεκινά. Το Corsa GSi μεταφέρει επίσης την αίσθηση της απόλυτης ακρίβειας: Το σπορ πλαίσιο, γνωστό από την έκδοση OPC, και τα φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες εξασφαλίζουν ακρίβεια ελέγχου, εξαιρετική σπορ συμπεριφορά και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε συνδυασμό με τις προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών.

  Οι επιβάτες του Corsa GSi μπορούν επίσης να απολαμβάνουν εξαιρετική συνδεσιμότητα με το προαιρετικό σύστημα infotainment IntelliLink και να φέρνουν τον κόσμο των Apple iOS και Android smartphones μέσα στο αυτοκίνητο.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια