Η συνεργασία ανάμεσα στην Abarth και την Movistar Yamaha MotoGP συνεχίζεται

  Η Abarth θα είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά Επίσημος Υποστηρικτής και Επίσημος Χορηγός Αυτοκινήτου για την Movistar Yamaha MotoGP

   Με την Abarth να στηρίζει την ομάδα που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜotoGP της ομοσπονδίας FIM 2018. Φέτος και πάλι οι δυο μηχανές Yamaha YZR-M1 2018 θα φέρουν στο ρύγχος τους το λογότυπο του Σκορπιού, συνώνυμο με τους αγώνες  και σύμβολο μιας κληρονομιάς γεμάτη νίκες και πάθος η οποία δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα στα σύγχρονα μηχανοκίνητα αθλήματα.

  Η συνεργασία ανάμεσα  στην Abarth και την Yamaha  βασίζεται σε κοινές αξίες όπως είναι το πάθος για τον αθλητισμό, την άριστη απόδοση καθώς και την αποφασιστικότητα για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Στις 18 Μαρτίου διεξήχθη στην Losail ο πρώτος από τους 19 αγώνες του πρωταθλήματος το οποίο θα ολοκληρωθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας στις 18 Νοεμβρίου.

  O Luca Napolitano, Head of Fiat – Abarth Brands για την περιοχή της ΕΜΕΑ, εκφράζει την υπερηφάνεια του για τη συνεργασία της Abarth με την Movistar Yamaha MotoGP λέγοντας «Για όλους εμάς αυτή η συνεργασία σημαίνει πολλά περισσότερα από μία απλή χορηγία. Για την Abarth και τη Yamaha οι αγώνες είναι σημαντικοί τόσο για την απόκτηση εμπειρίας η οποία μεταφέρεται στην παραγωγή όσο και για ακόμα καλύτερη μηχανολογική εξέλιξη και ποιοτική υπεροχή. Επιπλέον οι δύο εταιρείες δίνουν μεγάλη σημασία στο πάθος και το ομαδικό πνεύμα, στοιχεία  τα οποία θεωρούν απαραίτητα και για το άθλημα αλλά και για την καθημερινή δουλειά. Οι πολυάριθμες επιτυχίες της Movistar Yamaha MotoGP τα τελευταία χρόνια υπογραμμίζουν τη δύναμη αυτής της συνεργασίας».

   

  Η Abarth και η Yamaha έχουν έρθει κοντά μέσα από το κοινό τους πάθος για συνεχή προσπάθεια σε επίπεδο επιδόσεων και τεχνολογικών καινοτομιών που εκτείνεται πέρα από τον κόσμο των αγώνων και των σιρκουί και μας έχουν δώσει συναρπαστικά αυτοκίνητα οπως το Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition και το αξεπέραστο Abarth 695 Βiposto Yamaha Factory Racing edition με κινητήρα 190 ίππων στο ειδικό σκούρο μπλε και άσπρο αμάξωμα. Το τελευταίο της σειράς είναι η νέα περιορισμένη έκδοση του Abarth 695 XSR Yamaha η οποία μοιράζεται κάποιες στιλιστικές λεπτομέρειες όπως τη χρήση ανθρακονημάτων με την Yamaha XSR 900 Abarth, αυτήν την ελαφριά café racer μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων που ήταν η πρώτη που προέκυψε από τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια