Δυναμική παρουσία της Nissan / NISMO στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το 2018.

  Συντροφιά με μια πλειάδα “αστέρων” και αγωνιστικών αυτοκίνητων του πρωταθλήματος Super GT, η Nissan αποκάλυψε το περασμένο Σάββατο, από τις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία, το αγωνιστικό της πρόγραμμα για το 2018.

  Η Nissan / NISMO εισέρχεται στο πρωτάθλημα του 2018 με μια ανανεωμένη ομάδα, με την  NDDP Racing και την B-Max να κάνουν το ντεμπούτο τους στο GT500, αλλά  και με τον πρωταθλητή της Formula 3 στην Ιαπωνία Mitsunori Takaboshi, να είναι  πανέτοιμος για την πρώτη του σεζόν στο άκρως ανταγωνιστικό GT500.

   

  Παράλληλα, οι  Tsugio Matsuda και Ronnie Quintarelli, οι πρωταθλητές του 2014 και του 2015 αντίστοιχα, θα οδηγήσουν και πάλι  το GT-R NISMO με το No. 23, σηματοδοτώντας την πέμπτη σεζόν τους ως αγωνιστικό ντουέτο, με στόχο την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος από κοινού.

   

  Ο νικητής του GT Academy Jann Mardenborough ξεκινά τη δεύτερη σεζόν του στο  GT500 με έναν νέο συνοδηγό,  τον ανερχόμενο αστέρα στα δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ιαπωνίας  και δις νικητή σε αγώνες του GT500, Daiki Sasaki.

  Η ανοικτή εκδήλωση για τους φίλους της Nismo, έλαβε χώρα στο Nissan Gallery, στο παγκόσμιο στρατηγείο της Nissan, με τα  GT500 και GT300 GT-R του 2018, τους οδηγούς και τα στελέχη των αγωνιστικών ομάδων, να βρίσκονται επί σκηνής.

  Το επόμενο “ραντεβού” θα δοθεί στον εναρκτήριο αγώνα του Πρωταθλήματος Super GT, που θα διεξαχθεί στην Okayama,  στις 7 και 8 Απριλίου.

   

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια