Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Nissan Serena e-POWER στην Ιαπωνία.

  Το Nissan Serena e-POWER ξεκινά την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία την 1η Μαρτίου στην αγορά της Ιαπωνίας, συνδυάζοντας την εξαιρετική οδηγική απόδοση του ηλεκτροκίνητου κινητήρα e-POWER, με τα άκρως φιλικά προς την οικογένεια χαρακτηριστικά του δημοφιλούς minivan Serena.

  Το Serena θα είναι το δεύτερο μοντέλο με το σύστημα e-POWER, το οποίο έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στην Ιαπωνική αγορά από το 2016, όταν διατέθηκε για πρώτη φορά με το Nissan Note.  Η Nissan σχεδιάζει  την κυκλοφορία περισσότερων μοντέλων e-POWER παγκοσμίως,  ως μέρος  του οράματος Nissan Intelligent Mobility, που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

  Το Nissan Serena e-POWER είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και άνετο στην οδήγηση. Το 100% ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, προσφέρει στον οδηγό ισχυρή επιτάχυνση , ενώ η λειτουργία e-POWER Drive του αυτοκινήτου,  προσθέτει την ευκολία να μπορεί να επιταχύνει ή να επιβραδύνει χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού. Με βελτιστοποιημένη διαχείριση της λειτουργίας του κινητήρα και με χαρακτηριστικά που μειώνουν τον θόρυβο σε όλο το αμάξωμα, το Nissan Serena e-POWER καθίσταται ασύγκριτα ήσυχο στην κλάση του.

   

   

  Σε συνδυασμό με το αεροδυναμικό σχήμα του μοντέλου, το σύστημα e-POWER (το οποίο περιλαμβάνει ένα μικρό βενζινοκινητήρα που φορτίζει την μπαταρία),  εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Συγκεκριμένα, το Nissan Serena e-POWER επιτυγχάνει κατανάλωση 26,2 km/L (σύμφωνα με τη δοκιμή JC08 της Ιαπωνίας).

   

  Επιπλέον, το Nissan Serena e-POWER έρχεται με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT για οδήγηση σε μια λωρίδα κυκλοφορίας στους αυτοκινητοδρόμους. Με πρόσθετο εξοπλισμό, όπως το έξυπνο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, το σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης από τη λωρίδα, το σύστημα προσαρμογής του ύψους δέσμης φωτισμού πορείας, καθώς και με το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης σε περίπτωση μη εφαρμογής του πεντάλ (προαιρετικά), το Serena e-POWER ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας της Ιαπωνικής κυβέρνησης.

   

  Οι προηγμένες τεχνολογίες του Nissan Serena e-POWER ενσωματώνουν την ευρηματικότητα της Nissan και αποτελούν μέρος της δέσμευσης της μάρκας για την προσφορά ολοένα και περισσότερων υπηρεσιών στην ηλεκτροκίνηση και την  αυτονομία υπό το όραμα του Nissan Intelligent Mobility.

  Video με το Nissan Serena e-POWER μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/WBnQXpsdGdY

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια