Το MINI Countryman σε μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς.

  Μία μοναδική διασκεδαστική οδηγική εμπειρία έζησαν οι φίλοι της μάρκας .

  Το MINI Countryman απευθύνεται σε αυτούς που επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς, που ξέρουν να δημιουργούν αναμνήσεις, μόνοι ή με φίλους και που πάντα παραμένουν θετικοί στις προκλήσεις. Με πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση και σαφώς πιο ώριμο, το ΜΙΝΙ Countryman με υλικά κορυφαίας ποιότητας και ευρύχωρο εσωτερικό είναι κατάλληλο για 5 άτομα και τις αποσκευές τους. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, με σχεδιαστική υπεροχή που μαγνητίζει τα βλέμματα και χαρίζει στον οδηγό του την απόλυτη ΜΙΝΙ go-kart αίσθηση.

   

  Αυτή τη go-kart αίσθηση έζησαν οι φίλοι της μάρκας που βρέθηκαν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας από τις 16/2 έως τις 19/2, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας στο Καϊμακτσαλάν, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στο πανέμορφο Πήλιο όπου η MINI είχε δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα σε ειδικά διαμορφωμένα MINI igloo.

  Επιπλέον, τα μοναδικά ΜΙΝΙ Countryman με την ομάδα της ΜΙΝΙ προκάλεσαν έντονο ενθουσιασμό κατά την άφιξή τους στα Valeni Boutique Hotel (Πορταριά), 12 Months Luxury Resort (Τσαγκαράδα), Domotel Neve Mountain Resort & Spa (χωριό Άγιος Αθανάσιος), και Kalavrita Canyon Hotel & Spa (Καλάβρυτα) προσκαλώντας το κοινό να πραγματοποιήσει μοναδικό test drive στα χιόνια. Η οδήγηση των MINI Countryman έγινε ακόμα πιο διασκεδαστική με χειμερινά λάστιχα Pirelli που αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο τον off-road χαρακτήρα και τις εξαιρετικές δυνατότητες του ξεχωριστού μοντέλου.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΜΙΝΙ Countryman θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.mini.com.gr/el_GR/home/range/mini-countryman.html

   

  Δελτίου Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια