Το νέο Nissan LEAF μειώνει τον λογαριασμό ρεύματος

  Οι αγοραστές του νέου Nissan LEAF σε μια περιοχή της δυτικής Ιαπωνίας, θα κερδίσουν “πόντους” που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας για την προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

  Συγκεκριμένα, από την 1η Φεβρουαρίου, οι πελάτες της Shikoku Electric Power Co. που θα αγοράσουν ένα νέο  Nissan LEAF θα λάβουν ένα είδος πόντων, τα “Yonden Points”, που  μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση του  μηνιαίου λογαριασμού τους. Οι πελάτες μπορούν να κερδίζουν πόντους μηνιαίως  και για μέγιστο διάστημα τριών ετών.

   

   

  Η Nissan Motor Co. Ltd. και η Shikoku Electric Power Co. συνεργάζονται για την προώθηση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την χρήση των αυτοκινήτων.  Το ολοκαίνουργιο  100% ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF, προσφέρει εκπληκτική επιτάχυνση, ευέλικτο χειρισμό και προηγμένες τεχνολογίες όπως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης  ProPILOT της Nissan.

   

  Το νέο Nissan LEAF με μηδενικές εκπομπές ρύπων ενσαρκώνει το  Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της μάρκας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

   

  Το νέο Nissan LEAF, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια