H SEAT στο Mobile World Congress 2018

  Η εταιρεία παρουσιάζει τα σημαντικά βήματα της αναπτυξιακής στρατηγικής Easy Mobility για τη μελλοντική κινητικότητα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η SEAT θα ανακοινώσει συμφωνία με μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ψυχαγωγίας. Μετά τη συμφωνία που υπεγράφη με την Telefónica, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν τα αρχικά projects της συνεργασίας τους.

  Η SEAT συμμετέχει στο Mobile World Congress 2018 με ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο γεμάτο από εξελίξεις στο τομέα της συνδεσιμότητας. Συμμετέχοντας και αυτή τη χρονιά για τέταρτη συνεχόμενη φορά, η μάρκα πρόκειται να παρουσιάσει τα τελευταία βήματα προόδου στην Easy Mobility, τη στρατηγική ανάπτυξης της μελλοντικής κινητικότητας. Ο πλήρης προσαρμόσιμος SEAT Simulator, οι πρώτες πρωτοβουλίες που προέκυψαν από τη συνεργασία της εταιρείας με την Telefónica, το SEAT Leon Cristobal, η ενσωμάτωση της Alexa και άλλων συστημάτων ψυχαγωγίας και τέλος οι συναντήσεις δικτύωσης μεταξύ ανώτερων στελεχών της SEAT με αντιπροσώπους κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας, είναι μερικές από τις δράσεις που έχει προγραμματίσει η SEAT κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

  «Η SEAT συνεχίζει να ενισχύει τους δεσμούς της με την πόλη και δεσμεύεται να εδραιώσει τη Βαρκελώνη σε παγκόσμιο επίπεδο, ως τη πρωτεύουσα νέων τεχνολογιών. Το Mobile World Congress 2018 αποτελεί το σημαντικότερο τεχνολογικό γεγονός παγκοσμίως και για ένα ακόμη έτος, η SEAT πρόκειται να παρουσιάσει τις καινοτομίες που θα καθορίσουν τις τάσεις της βιομηχανίας και τη μελλοντική κινητικότητα», δήλωσε ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo. «Οι ηγέτες της βιομηχανίας της τεχνολογίας που συμμετέχουν σε αυτό το συνέδριο και η SEAT, θέλουν να δημιουργήσουν συνέργειες με εταιρείες που προωθούν τη θέση της μάρκας ως σημείο αναφοράς στην ψηφιοποίηση των οχημάτων».

  Το κύριο περίπτερο της SEAT στο συνέδριο διαθέτει έναν εντυπωσιακό προσομοιωτή που προσφέρει σε οπτική 360ο το μέλλον της ψηφιοποίησης που αναπτύσσει η μάρκα. Μέσω του SEAT ID, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το προφίλ και τις ανάγκες τους, ώστε να έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο της μάρκας και να σχεδιάσουν την καλύτερη προσαρμοσμένη επιλογή οδήγησης στη πόλη. Πίσω από το τιμόνι του προσομοιωτή, οι επισκέπτες θα έχουν της ευκαιρία να γνωρίσουν την οδήγηση του μέλλοντος. Η εμπειρία θα είναι πλήρως προσαρμόσιμη και διαδραστική, αντλώντας από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας συνδεσιμότητας και οδήγησης, πάνω στα οποία η μάρκα εργάζεται αυτή την περίοδο.

  Ένα άλλο highlight της μάρκας στο Mobile World Congress 2018 θα είναι το SEAT Leon Cristobal, το οποίο επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων σε αστικά περιβάλλοντα. Με έμφαση στην ασφαλή κινητικότητα, αυτός ο πραγματικός «φύλακας άγγελος», που έλαβε θετικές κριτικές στο πρόσφατο Smart City Expo, συγκεντρώνει περισσότερους από 15 βοηθούς ασφαλείας με στόχο τη μείωση των κύριων αιτιών ατυχημάτων που οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος, όπως περισπασμοί του οδηγού κατά την οδήγηση, υπνηλία, ταχύτητα ή κατανάλωση αλκοόλ.

  Η SEAT, για άλλη μια φορά πρωτοπόρος στην ενσωμάτων διαδραστικών λύσεων
  Ο τομέας υποβοήθησης και ψυχαγωγίας θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο στο περίπτερο της SEAT. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν της ενσωμάτωση του πρωτοποριακού ψηφιακού βοηθού που ελέγχεται με φωνητικές εντολές Alexa by Amazon σε ένα SEAT Ateca, με τη SEAT να είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη που θα συμπεριλάβει στα αυτοκίνητά της αυτό το χαρακτηριστικό. Οι λειτουργίες του προσανατολίζονται στη βελτιστοποίηση του χρόνου που αφιερώνεται μέσα στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης προσωπικής ατζέντας, εντοπισμού σημείων ενδιαφέροντος ή ενημέρωσης για τις τελευταίες ειδήσεις μεταξύ άλλων.

  Επίσης, η μάρκα επωφελούμενη της συμμετοχής της στο συνέδριο θα παρουσιάσει τη συνεργασία της με ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα ψυχαγωγίας στο κόσμο. Για μια ακόμη φορά, η SEAT θα γίνει η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα ενσωματώσει αυτό το σύστημα στα οχήματα της. Επιπλέον, ο Luca de Meo θα προβεί σε μία σημαντική ανακοίνωση κατά της διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, στις 26 Φεβρουαρίου.

  Στην πραγματικότητα η δέσμευση της μάρκας στο τομέα της ψηφιοποίησης αναγνωρίστηκε πρόσφατα με το βραβείο Connected Car 2017 από το γερμανικά περιοδικά Auto Bild και Computer Bild, τα οποία κάθε χρόνο τιμούν τις καλύτερες καινοτομίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Ο Leyre Olavarria, Head of Connected Car SEAT και ο Digital Officer Fabian Simmer παρέλαβαν το βραβείο στις 9 Ιανουαρίου στο CES στο Las Vegas.

  Σε αναζήτηση νέων στρατηγικών εταιρικών σχέσεων
  Το Mobile World Congress είναι η εκδήλωση όπου παρουσιάζονται σε διεθνές επίπεδο τα πιο πρωτοποριακά τεχνολογικά projects. Υπό αυτή την έννοια και δεσμευμένη να συνεχίσει να εδραιώνεται ως πρωτοπόρος στη συνδεσιμότητα, η SEAT πρόκειται να προγραμματίσει συναντήσεις κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας τεχνολογίας με σκοπό την εξεύρεση νέων εταιρικών σχέσεων και συνεργασιών που θα επιτρέψουν στη μάρκα να συνεχίσει να σημειώνει πρόοδο στη συνδεσιμότητα και την τεχνητή νοημοσύνη.

  Σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας με τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας, SEAT και Telefónica πρόκειται να παρουσιάσουν τις από κοινού καινοτομίες τους για τη προώθησης της ψηφιοποίησης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ένα σημαντικό project που παρουσιάζεται είναι η πρωτοβουλία που διερευνά τη τεχνολογία Blockchain και την εφαρμογή της στην αλυσίδα εφοδιασμού για να εγγυηθεί την ακρίβεια των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.

  Η SEAT στο πλευρό των ταλέντων
  Η φιλόδοξη παρουσία της SEAT στο Mobile World Congress θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της στην 4YFN, μία πλατφόρμα επιχειρηματικής δικτύωσης που προωθεί η Mobile World Capital Barcelona και φέρνει σε επαφή νεοσύστατες εταιρείες, επενδυτές, δημόσιους οργανισμούς και μεγάλες εταιρείες. Η SEAT στα πλαίσια του συνεδρίου στοχεύει στην προσέλκυση ταλέντων και επαγγελματικών στο ψηφιακό περιβάλλον. Επιπλέον η SEAT πρόκειται να παρουσιάσει ανοιχτή πρόκληση καινοτομίας στις νεοσύστατες εταιρείες με στόχο τη παροχή λύσεων σε διαδικασίες της Industry 4.0, στα πλαίσια προώθησης των Smart Factory projects.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια