Τα ελαστικά YOKOHAMA “τρέχουν” στο Rally DAKAR 2018

Στο Rally Dakar, το πιο απαιτητικό και επίπονο ράλι του κόσμου που διεξάγεται αυτή την περίοδο και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, θα πρωταγωνιστήσουν τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα αφορά την υπεροχή τους, σε κάθε είδος εδάφους

Στο Rally Dakar, το πιο απαιτητικό και επίπονο ράλι του κόσμου που διεξάγεται αυτή την περίοδο και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, θα πρωταγωνιστήσουν τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα αφορά την υπεροχή τους, σε κάθε είδος εδάφους. Συγκεκριμένα, το νέο πρωτότυπο buggy SsangYong Tivoli DKR που αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε στην Ισπανία, “φοράει” τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ Geolandar M / T G003 17 ιντσών, για να ανταπεξέλθει στις πλέον δύσκολες συνθήκες του Rally Dakar.

Το θρυλικό Rally Dakar θα διασχίσει το Περού, τη Βολιβία και την Αργεντινή, καλύπτοντας συνολικά περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα “άγριου” εδάφους, με την γραμμή τερματισμού να βρίσκεται, για πρώτη φορά στον θεσμό, στην Κόρδοβα. Το πλήρωμα του Tivoli DKR αποτελείται από τον Μαδριλένο οδηγό Óscar Fuertes και τον συνοδηγό του Diego Vallejo, έχοντας και οι δυο ασυναγώνιστη εμπειρία σε αγώνες rally.

Ο Víctor Manuel Cañizares, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της YOKOHAMA Iberia, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που δόθηκε στην ΥΟΚΟΗΑΜΑ σε αυτή τη δύσκολη αποστολή και εύχεται κάθε επιτυχία στην ισπανική ομάδα. Μάλιστα τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι ευκαιρία ν’ αποδειχθεί στην πράξη η “δέσμευση” της ιαπωνικής τεχνολογίας στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων, αλλά και να αναδειχθεί η μηχανική και ο σχεδιασμός των ελαστικών Geolandar, τα οποία εμπνέουν εμπιστοσύνη ακόμα και στο πιο “ανώμαλο” έδαφος.

Τα ελαστικά αποτελούνται από ένα νέο μίγμα τριπλών πολυμερών που προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή στη φθορά, ενώ ο σχεδιασμός του πέλματος συμβάλλει στην ομοιόμορφη φθορά του. Το G003, θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2018.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

Σχόλια