Το μικροσκοπικό πλυντήριο αυτοκινήτων της Nissan !

  Ένα μικροσκοπικό πλυντήριο αυτοκινήτων, στο μέγεθος και στο σχήμα μιας μηχανής πoπ κορν , παίζει σημαντικό ρόλο στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan North America στο Μίτσιγκαν.

   Εξοπλισμένο με μια μπλε βούρτσα, αυτό το εξαιρετικά εξειδικευμένο  μηχάνημα,  επιτρέπει στους μηχανικούς της Nissan να δοκιμάσουν δείγματα χρωμάτων προκειμένου να  βεβαιωθούν ότι τα εξωτερικά χρώματα των μοντέλων της Nissan αντέχουν στο σκληρό περιβάλλον των αυτόματων πλυντηρίων αυτοκινήτων.

   

  Πολύ πριν ένα μοντέλο Nissan καταλήξει στις εκθέσεις των αντιπροσώπων,  οι μηχανικοί έχουν βεβαιωθεί  ότι κάθε σημείο της εξωτερικής βαφής του θα παραμείνει αναλλοίωτο, ακόμη και αν ο νέος του ιδιοκτήτης το πηγαίνει συχνά για αυτόματο πλύσιμο.

   

  Για να μιμηθεί έναν αυτόματο κύκλο πλυσίματος, το μικροσκοπικό αυτό πλυντήριο αυτοκινήτων της Nissan περιστρέφει τη βούρτσα σε περίπου 180 σ.α.λ., όπου  νερό και χώμα από την Αριζόνα δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον με τις  σκληρές συνθήκες πλύσης ενός  πραγματικού αυτοκινήτου.

  Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο https://youtu.be/AoPWrScMQwg  , το κόκκινο μοντέλο κλίμακας 1:16 του 370Z, υφίσταται τις σκληρές δοκιμασίες στο μικροσκοπικό πλυντήριο, προκειμένου  να εξασφαλιστεί ένα φινίρισμα κορυφαίας ποιότητας και διάρκειας  στο χρώμα των πραγματικών μοντέλων της Nissan.

  Σχόλια

  Σχόλια