Η SEAT θα προσλάβει 150 νέους υπαλλήλους το 2018.

  Η πρόβλεψη θετικών αποτελεσμάτων στο Martorell οδηγεί στην αύξηση του εργατικού δυναμικού. Οι εργαζόμενοι θα προσχωρήσουν στην εταιρεία στις 8 Ιανουαρίου.

  Η SEAT πρόκειται να προσλάβει 150 νέους εργαζόμενους για το εργοστάσιο στο Martorell. Οι εργαζόμενοι οι οποίοι τώρα εργάζονται με σύμβαση προσωρινής απασχόλησης, θα υπογράψουν σύμβαση αορίστου χρόνου με τη SEAT στην αρχή της χρονιάς.

   

  Η πρόσληψη αυτών των εργαζομένων θα ωφελήσει ιδιαίτερα τη γραμμή παραγωγής του Ibiza και του Arona, τα οποία κατασκευάζονται στην νέα πλατφόρμα MQB A0 του Volkswagen Group, την οποία άρχισε πρώτη να χρησιμοποιεί η SEAT το 2017. Για να ανταποκριθεί στην αύξηση της παραγωγής, η SEAT θα προγραμματίσει επίσης επιπλέον βάρδιες τα Σαββατοκύριακα το 2018.

  Ο Αντιπρόεδρος Ανθρώπινου Δυναμικού της SEAT Xavier Ros υπογράμμισε ότι «η ανοδική τάση των πωλήσεων και τα μελλοντικά έργα μεταφράζονται στην αύξηση θέσεων εργασίας. Η πρόσληψη 150 νέων επαγγελματιών θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην πρόβλεψη παραγωγής για το επόμενο έτος. Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης προκειμένου να προχωρήσουμε σε βασικούς τομείς για το μέλλον της SEAT. Η στενή συνεργασία μας με την πλειοψηφία των εργατικών συνδικάτων τα τελευταία χρόνια μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα σταθερό, ευέλικτο πλαίσιο εργασίας το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο στο εργατικό δυναμικό και στην ίδια την εταιρεία.»

  Το εργοστάσιο του Martorell παράγει το μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων στην Ισπανία, με περίπου 450.000 μονάδες το 2016. Από το 2009, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 50% και τέσσερα μοντέλα κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή: Ibiza και Arona (Γραμμή 1), Leon (Γραμμή 2) και Audi Q3 (Γραμμή 3). Οι γραμμές παραγωγής 1 και 3 έχουν τρεις βάρδιες παραγωγής ενώ υπάρχουν δύο βάρδιες στην γραμμή 2.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια