Στην Ελλάδα, “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” είναι το Ford Fiesta

  Με photo finish κρίθηκε η επικράτηση του Ford Fiesta στο θεσμό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018, καθώς επικράτησε του Seat Ibiza με 1 μόλις βαθμό.

  Μεγάλο ντέρμπι αποδείχτηκε η φετινή ανάδειξη του ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018. Οι 25 εκλέκτορες -δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου, είχαν δύσκολο έργο. Πολλά τα νέα και σημαντικά μοντέλα στις δημοφιλείς κατηγορίες B και C και αυτό φάνηκε στην ψηφοφορία. Στην οποία, το Ford Fiesta επικράτησε μόλις με ένα βαθμό του Seat Ibiza, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική εικόνα.

  Σε αυτούς του διαγωνισμούς ωστόσο σημασία έχει ο νικητής και αυτός είναι το Ford Fiesta. Η νέα, όγδοη γενιά του μοντέλου αποκαλύφθηκε στο τέλος του 2016 και η εμπορική του πορεία ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Μεγαλύτερο, πληρέστερο και πάντα απολαυστικό στην οδήγηση, το νέο Fiesta είναι ένα αυτοκίνητο πασπαρτού, κατάλληλο για ένα μεγάλο εύρος οδηγών.

  Με πεντάθυρο και τρίθυρο αμάξωμα, σύγχρονους κινητήρες και πολλές παραλλαγές εξοπλισμού, το νέο Fiesta έχει στην κυριολεξία εκατοντάδες συνδυασμούς για να επιλέξεις. Τα στοιχεία του εξοπλισμού, ειδικά των εκδόσεων Titanium, ST-Line και Vignale είναι σπάνια στην κατηγορία B ενώ στην τελευταία αυτή εκδοχή του, στα πλεονεκτήματα έχουν προστεθεί η εξαιρετική ποιότητα κύλισης και ο χαμηλός θόρυβος.

  Από άποψη κόστους το Fiesta δεν είναι ευκαιρία, ωστόσο με οκτώ χρόνια εγγύηση, πολύ χαμηλότοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και τεράστιο εύρος εκδόσεων, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Ανάμεσα σε τόσο ισχυρούς αντιπάλους, η επικράτηση του Fiesta για τον θεσμό του ελληνικού “Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018”, έστω και στο νήμα, αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Άξιο.

  Σχόλια

  Σχόλια