Νέο CITROËN C3 AIRCROSS

  Μετά την αποκάλυψη του C5 Aircross, η Citroën εντείνει – σε παγκόσμια κλίμακα- την επίθεση της στην κατηγορία των SUV με το νέο C3 Aircross, το NEXT GEN. SUV με τη δυναμική προσωπικότητα.

  Η CITROËN εντείνει την επίθεσή της στην κατηγορία των SUV

  Το μοναδικό στυλ του αμαξώματος και οι δυναμικές γραμμές του, προσδίδουν στο νέο μοντέλο ένα ισχυρό και φρέσκο χαρακτήρα. Μια προσωπικότητα που ενισχύεται από τις εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης, με 85 εξωτερικούς συνδυασμούς και 5 επιλογές εσωτερικών επενδύσεων.

  Εμπνευσμένο από τις επιθυμίες των πελατών, αυτό το ανθρωποκεντρικό SUV διαθέτει απαράμιλλη ευρυχωρία και ευελιξία, με ένα σαλόνι που μοιάζει να επεκτείνεται προς τα έξω χάρη στην πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή. Ως πρεσβευτής του προγράμματος “Citroën Advanced Comfort®”, το νέο C3 Aircross φέρνει την ολική ευεξία μέσα στο αυτοκίνητο και προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία οδήγησης.

  Το νέο μοντέλο κινείται εξίσου άνετα στην πόλη και στον ανοιχτό δρόμο, ενώ οι εκτός δρόμου δυνατότητές του ενισχύονται από τα συστήματα Grip Control® και Hill Assist Descent. Είναι επίσης εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων 12 συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ανάμεσά τους η προβολή ενδείξεων στο παρμπρίζ (head-up display) και 4 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, όπως η ασύρματη φόρτιση των smartphones. Δύο νέα στοιχεία τα οποία προστίθενται στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

  Το νέο Citroën C3 Aircross NEXT GEN. SUV άρχισε να διατίθεται στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2017, ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Μετά το νέο C5 Aircross, το SUV της κατηγορίας C που αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, η Citroën εντείνει την επίθεσή της στην κατηγορία των SUV το 2017.

  Τώρα η μάρκα αποκαλύπτει το νέο Citroën C3 Aircross NEXT GEN.SUV που είναι έτοιμο να κατακτήσει μια κατηγορία της αγοράς που πενταπλασιάστηκε μεταξύ 2012 και 2016 τόσο στην Ευρώπη, όσο και παγκοσμίως. Τα SUV της εταιρίας είναι ανθρωποκεντρικά και εμπνευσμένα από την οπτική των πελατών. Η σχεδίασή τους πηγάζει από την οδηγική εμπειρία, την αισιοδοξία των πελατών και τις επιθυμίες τους σε σχέση με τη χρήση του αυτοκινήτου.

  Στον δυναμικό χαρακτήρα της εξωτερικής σχεδίασης, αυτά τα SUV νέας γενιάς προσθέτουν την ελκυστικότητα μιας διαφορετικής και ενεργητικής προσωπικότητας, που στέκεται ως νέο σημείο αναφοράς για την εξαιρετική άνεση και την προηγμένη τεχνολογία. Παρουσιάζουν όλη την τεχνογνωσία της μάρκας στη σχεδίαση, τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και την ευχάριστη διαβίωση μέσα στο αυτοκίνητο.

  Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο C-Aircross που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2017 και διαθέτοντας τα κλασικά σχεδιαστικά μοτίβα της Citroën, το νέο C3 Aircross φέρνει μια άλλη φρεσκάδα στην κατηγορία των συμπαγών SUV. Εξωτερικά, ξεχωρίζει με το μοναδικό στυλ του αμαξώματος και τις άνευ προηγουμένου δυνατότητες εξατομίκευσης, γεγονός που του προσδίδει μια δυναμική προσωπικότητα.

  Στο εσωτερικό, καινοτομεί μέσω της προσφερόμενης άνεσης, η οποία αποτελεί τμήμα του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® για μεγαλύτερη ευρυχωρία, ευελιξία και φωτεινότητα. Εξαιρετικά μοντέρνο, το νέο C3 Aircross είναι σε υψηλότατο βαθμό συνδεδεμένο και εξοπλισμένο με μια σειρά τεχνολογιών που κάνουν τη ζωή ευκολότερη τόσο στην πόλη όσο και στον ανοιχτό δρόμο. Με λίγα λόγια, το νέο SUV της Citroën προσκαλεί τους οπαδούς του στυλ, της καλής ζωής και της περιπέτειας να ζήσουν μια εντελώς νέα εμπειρία.

  Το νέο Citroën C3 Aircross NEXT GEN.SUV ξεχωρίζει συνολικά στην ευρύτερη κατηγορία των SUV.

  SUV ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

  Το νέο Citroën C3 Aircross είναι ένα SUV 4,15 μέτρων που διακρίνεται από το ισχυρό, πρωτότυπο και φρέσκο προφίλ του. Το αμάξωμά του διαθέτει το μοναδικό στυλ που αντιπροσωπεύει πλήρως τα νέα μοντέλα της Citroën και όλα τα χαρακτηριστικά ενός ισχυρού και δυναμικού SUV, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης απόστασης από το έδαφος, της υψηλής θέσης οδήγησης, της εμπρός και της πίσω προστατευτικής ποδιάς, των μεγάλων τροχών και των προστατευτικών στους θόλους των τροχών.

  Αυτό το επιβλητικό στυλ ενισχύεται από έντονα χαρακτηριστικά, όπως οι πινελιές χρωμάτων στις μπάρες οροφής και το χαρακτηριστικό τρίτο πλευρικό τζάμι προσδίδει μία αίσθηση εξαιρετικής φωτεινότητας στο εσωτερικό. Το νέο C3 Aircross προσφέρει μια μοναδική και άνευ προηγουμένου δυνατότητα εξατομίκευσης, η οποία περιλαμβάνει 85 εξωτερικούς συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένων τριών χρωμάτων οροφής για τα μοντέλα με διχρωμία και τέσσερα Χρωματικά Πακέτα, καθώς και πέντε πολύ ιδιαίτερες και χαρακτηριστικές εσωτερικές επενδύσεις.

  Η καμπίνα, με την οριζόντια προσέγγισή της, προσφέρει σαφώς την αίσθηση της ευρυχωρίας και της ασφάλειας. Το νέο C3 Aircross είναι επίσης o ορισμός του SUV όσον αφορά την οδηγική απόλαυση και το «στήσιμό» του. Ευέλικτο στην πόλη, χάρη στις compact διαστάσεις του και έτοιμο για περιπέτεια, χάρη στα συστήματα Grip Control® και Hill Assist Descent που διαθέτει, το C3 Aircross προσφέρεται με μια ευρεία γκάμα οικονομικών και αποδοτικών βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων.

  ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ SUV ΣΤΗΝ COMPACT ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  Το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, που εστιάζει στην ψυχική και σωματική ευεξία, είναι αυτό που διαμορφώνει την πρακτική και δυναμική προσωπικότητα του NEXT GEN.SUV. Μέσω της έξυπνης αρχιτεκτονικής του, το νέο C3 Aircross είναι ένα compact διαστάσεων SUV που διευκολύνει την καθημερινή ζωή χωρίς απολύτως κανένα συμβιβασμό στην άνεση ή τη λειτουργικότητα.

  Η καμπίνα φιλοξενεί ευρύχωρα και άνετα καθίσματα και προσφέρει μεγάλη απόσταση μεταξύ των επιβατών και της οροφής (το μεγαλύτερο ύψος οροφής στην κατηγορία και εξαιρετικά μεγάλο χώρο για τα γόνατα), ασύγκριτη δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού (πίσω κάθισμα διαιρούμενο σε δύο ανεξάρτητα μέρη που σύρονται εμπρός-πίσω κατά 15cm, κάθισμα συνοδηγού με αναδιπλούμενη πλάτη η οποία δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους 2,40 μέτρων), ενώ εξαιρετική είναι και η φόρτωση του όγκου αποσκευών με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία SUV: 410 έως 520 λίτρα.

  Το ταξίδι γίνεται πιο ευχάριστο χάρη στην ανοιγόμενη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή μέσω της οποίας διαχέεται το φως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Συμβαδίζοντας με την εποχή του, το C3 Aircross διαθέτει έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης και μιας θέσης ασύρματης φόρτισης smartphone στην κεντρική κονσόλα. Είναι δε διαθέσιμο με μία πλήρη γκάμα 12 συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως η προβολή ενδείξεων στο παρμπρίζ (head up display), η λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος Active Brake Safety, η αυτόματη εναλλαγή των φώτων πορείας, η αναγνώριση ορίων ταχύτητας με συστάσεις, καθώς και χρήσιμες τεχνολογίες όπως το Park Assist και το Citroën Connect Nav.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια