Ήρθε στην Ελλάδα το Suzuki GSX-R 125 A

  Η λιλιπούτεια σπορ πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας με τη βαριά κληρονομιά, είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα σε όλες τις εκθέσεις Suzuki.

  Μία μοτοσικλέτα κατάλληλη για τις καθημερινές μετακινήσεις, µε ευκολία στο χειρισµό μέσα στην κίνηση της πόλης αλλά και συναρπαστική στην οδήγησή της έξω από αυτή, ακόµα και σε ένα track day- το Σαββατοκύριακο.

  Το νέο GSX-R 125 A είναι ήδη διαθέσιµο στο δίκτυο συνεργατών Suzuki σε λευκό/μαύρο με κόστος 3.795€) και βαμμένο  ως Moto GP replica και τιμή 3.895€.

  Καθώς κάθε GSX-R πρέπει να είναι ελαφρύ, µε κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του, το νέο Suzuki GSX-R 125 A δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο στην κατηγορία των 125 κυβικών εκατοστών, με αποτέλεσμα πολύ καλές επιδόσεις.

  Με το Easy Start και key-less σύστηµα εκκίνησης, χαµηλό ύψος σέλας (785mm), όργανο πολλαπλών λειτουργιών LCD και εντυπωσιακά LED φώτα µπροστά, το νέο Suzuki GSX-R 125 A δεν είναι μια ακόμα «φτηνή μικρή» μοτοσικλέτα, καθώς έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

  Αισθητικά, η επιθετική όψη και το άψογο φινίρισµα αντικατοπτρίζουν της κληρονομιά της γκάµας GSX-R. Εξελιγμένη σε αεροδυναμικό τούνελ, η σιλουέτα του GSX-R 125 A επιτρέπει τον εύκολο χειρισµό και εξασφαλίζει εξαιρετική  αεροδυναμική, με αποτέλεσμα  οι κορυφαίες επιδόσεις να συνδυάζονται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

   

  Σχόλια

  Σχόλια