Η νέα Porsche Cayenne στην Κρήτη

  Η Διεθνής δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Porsche Cayenne, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Για είκοσι ημέρες η καρδιά του Παγκόσμιου Ειδικού Τύπου «χτυπούσε» στην Κρήτη.

  Περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν στην πανέμορφη φθινοπωρινή Κρήτη, την νέα Porsche Cayenne.


  Η διεθνής εκδήλωση που οργανώθηκε στο διάστημα από τις 23 Οκτωβρίου έως και την 6η Νοεμβρίου 2017, έγινε στη Σητεία, είχε έδρα το ξενοδοχείο Daios Cove και οι δημοσιογράφοι, είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις νέες Porsche Cayenne στις εκδόσεις Cayenne ,Cayenne S και Cayenne Turbo για πάνω από 500 χιλιόμετρα σε διαδρομές που περιελάμβαναν όλα τα εδάφη στους δρόμους της ανατολικής Κρήτης.

  Περισσότερο Porsche. Περισσότερο Cayenne.

  Η νέα Cayenne 3ης γενιάς, συνδυάζει ακόμη καλύτερα τα τυπικά sport χαρακτηριστικά των Porsche με τη ευχρηστία στην καθημερινή χρήση και την δυνατότητα προσπέλασης σε εκτός δρόμου διαδρομές. Με ελαφρύτερο αμάξωμα, πλουσιότερο standard εξοπλισμό, συνδεσιμότητα, με νέοι ισχυρότερους και ακόμα πιο οικονομικούς κινητήρες, και εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.


  Περισσότερες από 770.000 Cayenne έχουν πουληθεί από το 2002 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, αλλάζοντας τότε τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SUV αυτοκινήτων.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια