Η ΜΙΝΙ στην έκθεση ‘ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017’

  Η Βρετανική premium μάρκα παρουσιάζει τα μοντέλα της από 11 – 19 Νοεμβρίου 2017 στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού

  Η αίσθηση εξατομικευμένου στυλ ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο στοιχείο της Βρετανικής μάρκας ΜΙΝΙ. Η διασκεδαστική οδήγηση με την go – kart αίσθηση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, κάνουν κάθε μοντέλο ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του.

  Στην έκθεση ‘ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017’ η Βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει μοναδικά μοντέλα, όπως το MINI Countryman , το MINI John Cooper Works Clubman , το 5θυρο MINI (έκδοση Seven ) και το ολοκαίνουργιο MINI Countryman Plug – In Hybrid .

  MINI Countryman Plug – In Hybrid : Προετοιμάζοντας το δρόμο για το μέλλον.

  Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ προετοιμάζει το δρόμο για τη γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων. Το ΜINI Cooper S E Countryman ALL4 υπερβαίνει άνετα τα όρια της αστικής μετακίνησης με μηδενικές εκπομπές CO2. Η ηλεκτρική ενέργεια είναι επαρκής για την κάλυψη των αναγκών της καθημερινής οδήγησης.

  MINI 5θυρο – Έκδοση Seven : Στυλιστική έκδοση προερχόμενη από το Austin Seven .

  Το νέο MINI Seven υπογραμμίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα, τις Βρετανικές ρίζες και τη φιλοσοφία του ιδρυτή της premium μικρής κατηγορίας όπως έχει εξελιχθεί στο πέρασμα των χρόνων. Το όνομά του προέρχεται από το Austin Seven, το μοντέλο με το οποίο ξεκίνησε η παραγωγή του κλασικού Mini το 1959.

  MINI John Cooper Works Clubman: Κορυφαίος ‘αθλητής’ με μοναδικό χαρακτήρα.

  Το νέο MINI John Cooper Works Clubman συνδυάζει γνήσια αγωνιστική αίσθηση με περισσότερη ευρυχωρία, καθημερινή χρηστικότητα και άνεση για μακρινά ταξίδια. Με τεχνολογίες συστημάτων κίνησης και ανάρτησης βασισμένες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και τετρακίνηση ALL4 στον βασικό εξοπλισμό, το νέο μοντέλο υπόσχεται υψηλά επίπεδα οδηγικής διασκέδασης.

  MINI Countryman: Αίσθηση MINI στην premium SAV compact κατηγορία.

  Η νέα γενιά MINI Countryman προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές καθώς και υψηλότερα επίπεδα άνεσης και λειτουργικότητας, ενώ είναι ακόμα πιο εξελιγμένο σε σπορ αίσθηση, απόδοση και premium χαρακτηριστικά. Εκτός από το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το αυτοκίνητο προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες από 1.500 κ.εκ, ενώ το σύστημα τετρακίνησης ALL4 διατίθεται σε τέσσερα μοντέλα.

  Πληροφορίες Έκθεσης:

  Ημερομηνίες: 11 – 19 Νοεμβρίου 2017

  Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 21:00

  Δευτέρα – Παρασκευή: 15:00 – 21:00

  Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού

  Χώρος/Stand ΜΙΝΙ Νο. 19

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια