Ελληνικό ενδιαφέρον στο Castelletto

  Ο 2ος αγώνα Rotax Max Euro Challenge θα διεξαχθεί από 25 Μαΐου έως 1 Ιουνίου στο Castelletto της Ιταλίας. Εκεί υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ανάμεσα στους 172 συμμετέχοντες οδηγούς που θα λάβουν μέρος στις κατηγορίες DD2, Senior Max και Junior Max, βρίσκεται και ο Φίλιππος Καλέσης κι ο Άγγελος Μαλανδρίνος.

  Ο Καλέσης στην κατηγορία DD2 μαζί με το μηχανικό του, Γιώργο Πολυχρονίδη, με την ομάδα VPDR και σασί DR. Ο Άγγελος Μαλανδρίνος στην κατηγορία Senior Max, μαζί με το μηχανικό του, Μπέγκα Γιάννη, με την ομάδα AM Racing Team και σασί Tony Kart.

  Το ελληνικό ενδιαφέρον όμως δεν σταματά εκεί καθώς στο Castelleto βρίσκεται και ο Γιάννης Αντωνιάδης, προπονητής και μάνατζερ, του Constantin Schoell. Ο Αντωνιάδης έχει αναλάβει την διαμόρφωση του νεαρού Schoell, ως οδηγού, τα τελευταία δύο χρόνια. Ο νεαρός Αυστριακός προπονείται συχνά στην Ελλάδα με την ομάδα της SpeedPark Racing στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί στην κατηγορία Senior Max με σασί FA.

  Ο δεύτερος αγώνας του Rotax Max Euro Challenge έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον θα αγωνιστούν μεγάλα ονόματα. Στην κατηγορία DD2, ο Jordan Lennox Lamb, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό του Βελγίου, ο Ben Cooper, που κατέκτησε την τρίτη θέση, αλλά και στην κατηγορία Senior Max, όπως ο Joseph Reilly, που ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, ο Guan Yu Zhou, στη δεύτερη θέση και ο Edward Brand, στην τρίτη θέση.

  Σχόλια

  Σχόλια