Η Mitsubishi θα αποκαλύψει μικρό Crossover MPV στην Ινδονησία

  Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε την παγκόσμια παρουσίαση του νέου της Μικρού Crossover MPV στο 25ο GAIKINDO Indonesia International Auto Show (GIIAS).

  Το κορυφαίο μοντέλο θα συνδυάζει την εξαιρετική άνεση και ευελιξία ενός MPV με τις επιδόσεις, την αντοχή και τη στιβαρότητα ενός SUV της Mitsubishi Motors.

  Το νέο Μικρό Crossover MPV της MMC έρχεται φορτωμένο με τεχνολογίες της MMC και είναι προϊόν της τεχνογνωσίας της εταιρίας στα μοντέλα SUV. Το crossover MPV θα πραγματοποιήσει την είσοδο του στην αγορά της Ινδονησίας το φθινόπωρο του 2017. Το αμάξωμά του θα είναι φαρδύτερο και μεγαλύτερο από τα MPV της κατηγορίας του. Με ένα πλήρως βελτιστοποιημένο, μεταβλητό εσωτερικό, το νέο μοντέλο θα προσφέρει την καλύτερη ευρυχωρία στην κατηγορία για να ταξιδεύουν άνετα μέχρι επτά επιβάτες. Επίσης, προσαρμόζεται γρήγορα και έξυπνα σε ποικίλες συνθήκες φορτίου. Το προηγμένο εμπρός τμήμα DYNAMIC SHIELD, τα μεγάλα ανάγλυφα, εμπρός και πίσω φτερά και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος θα είναι η πρώτη ορατή απόδειξη των αναμενόμενων σοβαρών επιδόσεων και της στιβαρότητας ενός SUV της Mitsubishi Motors.

  Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της MMC στην Ινδονησία, στην Επαρχία Bekasi, West Java.

  Η Έκθεση GIIAS θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 20 Αυγούστου στο Indonesian Convention Exhibition (ICE) στην BSD City, Tangerang, Banten, Ινδονησία.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια