Επιτυχημένη παρουσία της A.M. RACING TEAM στο RMC

  Εξαιρετική ήταν η παρουσία του πιλότου Άγγελου Μαλανδρίνου της A.M. RACING TEAM στον 1ο αγώνα του ROTAX MAX CHALLENGE

  Δελτίο Τύπου

  Εξαιρετική ήταν η παρουσία του πιλότου Άγγελου Μαλανδρίνου της A.M. RACING TEAM στον 1ο αγώνα του ROTAX MAX CHALLENGE που έγινε στο Καρτόδρομο Αφιδνών τη Κυριακή 11/05/14. Εκεί ο νεαρός πιλότος  κατέλαβε τη 2η θέση στη κατηγορία SENIOR MAX.

  Ο Άγγελος Μαλανδρίνος με τη τεχνική καθοδήγηση και προετοιμασία του μηχανικού της ομάδας μας κ. Γιάννη Μπέγκα και έχοντας να συναγωνισθεί αρκετούς ισάξιους αντιπάλους ολοκλήρωσε τα χρονομετρημένα με χρόνο 43,451 καταλαμβάνοντας τη 4η θέση , μόλις 0,137’’ από το κάτοχο της Pole Position.

  Στον ημιτελικό χάνοντας κάποιες θέσεις στην εκκίνηση βρέθηκε στην έκτη θέση, όμως οδηγώντας γρήγορα κατάφερε να ανακτήσει τη 4η θέση. Στο τελικό μετά από μια καλή εκκίνηση βρέθηκε στη 3η θέση ανάμεσα σε 17 οδηγούς και στο δωδέκατο γύρο ανέβηκε στη 2η θέση την οποία κράτησε μέχρι ο Αλυτάρχης να δείξει τη καρό σημαία του αγώνα.

  Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή που έκανε το καλύτερο δυνατό μέσα και έξω από τη πίστα και ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να τύχει θετικής ανταπόκρισης έτσι ώστε στον επόμενο αγώνα να υπάρχουν ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

  Σχόλια

  Σχόλια