Κούτσα-κούτσα

Ο Raikkonen πιστεύει ότι σιγά-σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα

Ο Kimi Raikkonen είναι αισιόδοξος για την πορεία της Ferrari και θεωρεί ότι σιγά-σιγά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ο Φινλανδός είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έγινε στις δοκιμές εξέλιξης στην Ισπανία παρά το ότι η ομάδα έχασε σχεδόν ολόκληρη την πρώτη ημέρα λόγω αλλαγής κινητήρα.

Μετά τον τελευταίο αγώνα μείναμε στη Βαρκελώνη για δοκιμές, οι οποίες εξελίχθηκαν θετικά. Είχαμε προβλήματα στην αρχή αλλά στο τέλος ήμασταν ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάναμε. Η F14T βελτιώνεται και βήμα-βήμα τα αποτελέσματα θα έρθουν. Όμως πρέπει να πιέσουμε πιο σκληρά. Ο αγώνας στο Μονακό φέτος θα είναι συναρπαστικός, καθώς τα νέα μονοθέσια έχουν τη τάση να γλιστρούν και στο Μονακό δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τέτοια.

Η Ferrari βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών αλλά στην Ισπανία φάνηκε πως χάνει την επαφή της με την Red Bull και σιγά-σιγά βλέπει τις υπόλοιπες ομάδες να την απειλούν. Στον Καναδά αναμένεται το spec-B της F14T με το οποίο η Scuderia θέλει να κάνει την αντεπίθεσή της.

Σχόλια

Σχόλια