Η Lotus προσπαθεί να κρατήσει τον Grosjean

Ο Γάλλος αξιολογεί τις επιλογές του για το 2015 και ο Lopez δηλώνει ότι δίνει μάχη για να τον κρατήσει

Ο Romain Grosjean φαίνεται πως αξιολογεί τις επιλογές του για το 2015 και η Lotus ανησυχεί πως δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει στις τάξεις της. Ο Γάλλος μετά από μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι έδειξε πως όταν αξιοποιεί την ταχύτητά του χωρίς να κάνει ανόητα λάθη είναι πολύ δυνατός. Η φετινή χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τη Lotus με πολλά προβλήματα τόσο στην πίστα όσο και πίσω στο εργοστάσιο με τα οικονομικά να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Έτσι λοιπόν ο Grosjean είναι λογικό να κοιτάει αλλού…

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gerard Lopez, παραδέχεται πως δίνει μάχη για να κρατήσει τον Γάλλο στη Lotus για την επόμενη χρονιά.

Δεν έχουμε τα χρήματα που έχουν κάποιες άλλες ομάδες. Όμως ο Romain είναι πραγματικά χαρούμενος εδώ. Είναι μέλος της οικογένειάς και δεν νομίζω ότι σκοπεύει να πάει κάπου αλλού. Πέρυσι κάποιες ομάδες τον προσέγγισαν και φέτος συμβαίνει το ίδιο. Δεν λέω ότι ο Romain φεύγει από την ομάδα αλλά είναι ένας οδηγός που δέχθηκε σκληρή κριτική και ξαφνικά ο κόσμος λέει ότι πως μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

Σχόλια

Σχόλια