Ο Button βασίζεται στον κινητήρα

Ο Βρετανός εναποθέτει τις ελπίδες του για ένα καλό αποτέλεσμα στο Μονακό στον κινητήρα της Mercedes

Ο Jenson Button προετοιμάζεται για το Grand Prix του Μονακό και εναποθέτει τις ελπίδες του για ένα καλό αποτέλεσμα στον κινητήρα της Mercedes κάτω από το κάλυμμα της MP4-29. Ο Βρετανός θεωρεί ότι οι κινητήρες θα κάνουν τη διαφορά στο Μονακό καθώς η αεροδυναμική απόδοση δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Η απόδοση και η οδηγησιμότητα του κινητήρα της Mercedes είναι δύο στοιχεία που θα βοηθήσουν σημαντικά την McLaren στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου.

Πιστεύω ότι αυτός ο αγώνας, περισσότερο από κάθε άλλον του 2014, θα κάνει αισθητή τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των φετινών με των περσινών μονοθεσίων. Η αεροδυναμική απόδοση δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, απλώς χρειάζεται να βρεις πρόσφυση. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι η επιρροή των κινητήρων θα είναι μεγαλύτερη. Λόγω του ότι η αεροδυναμική απόδοση θα παίξει μικρότερο λόγο ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο 3ήμερο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Χρειάζεται να πάρουμε τα μέγιστα στις κατατακτήριες και στον πρώτο γύρο του αγώνα ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η McLaren θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος με ένα καλό αποτέλεσμα καθώς ήδη βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και κινδυνεύει να χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις.

Σχόλια

Σχόλια