Και η Williams στοχεύει Ferrari

Κανείς άλλος; Ποιος έχει σειρά; Μετά την Lotus και η Williams πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει την Ferrari

Μπορεί ο Felipe Massa να τερμάτισε εκτός βαθμών στην Ισπανία αλλά η απόδοση του Valtteri Bottas, ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση, τον κάνει να βλέπει με πολύ αισιοδοξία την συνέχεια της χρονιάς. Η Williams παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη δείχνοντας να είναι το 3ο ταχύτερο μονοθέσιο πίσω από Mercedes και Red Bull. Ο Massa δηλώνει ότι στόχος τους είναι να βρεθούν μπροστά από Force India και Ferrari στο πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι το μονοθέσιό μας ήταν ανταγωνιστικό στην Ισπανία, ίσως λίγο περισσότερο απ’ ότι πίστευα. Ελπίζω να δούμε παρόμοια εικόνα στο Μονακό. Πιέζουμε πολύ σκληρά ώστε να πάρουμε βαθμούς. Σε αυτόν τον αγώνα δυστυχώς δεν κατάφερα να βαθμολογηθώ αλλά με τους βαθμούς του Valtteri πήραμε περισσότερους από τις Force India και McLaren. Αυτό είναι θετικό καθώς περάσαμε την McLaren στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Τώρα θα προσπαθήσουμε να περάσουμε την Force India αλλά και την Ferrari αν είναι δυνατόν. Για την Red Bull θα δούμε, όμως πρέπει να πιστέψουμε ότι όλα είναι πιθανά.

Κανείς άλλος; Ποιος έχει σειρά; Μετά την Lotus και η Williams πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει την Ferrari (σχετικό θέμα).

Σχόλια

Σχόλια