Η Lotus στοχεύει Ferrari

Ο Lopez δηλώνει ότι θέλουν να νικήσουν την Ferrari και να παλέψουν για την 3η θέση

Η Lotus δείχνει σημαντικά σημάδια βελτίωσης κι αυτό έχει ανεβάσει το ηθικό της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gerard Lopez, δηλώνει ότι στόχος τους είναι να παλέψουν για την 3η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να νικήσουν την Ferrari. Ο Romain Grosjean έδειξε στην Ισπανία πως αν δεν είχε το πρόβλημα με τον αισθητήρα (σχετικό θέμα) θα μπορούσε να παλέψει για την 5η-6η θέση.

Από την αρχή της χρονιάς λέγαμε ότι έχουμε ένα πραγματικά καλό μονοθέσιο. Όμως αντιμετωπίσαμε διάφορες δυσκολίες. Στον αγώνα ο Romain είχε ένα ηλεκτρονικό πρόβλημα κι αυτό του κόστισε στη μάχη με την Ferrari. Όμως καταφέραμε στα πρώτα στάδια του αγώνα να απομακρυνθούμε από τους Kimi και Fernando. Ίσως το τελικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αν δεν είχαμε το πρόβλημα. Στη θεωρία είμαστε πολύ κοντά στη Red Bull. Θέλουμε να παλέψουμε για την 3η ή 4η θέση του πρωταθλήματος, όμως το ένα τέταρτο του πρωταθλήματος έχει περάσει και οι ομάδες έχουν κόψει βαθμούς η μία από την άλλη. Δεν είναι εύκολο για κανέναν, εκτός από την Mercedes. Όμως θα συνεχίσουμε να πιέζουμε.

Η ομάδα είχε ένα πολύ θετικό 2ήμερο δοκιμών στη Βαρκελώνη ολοκληρώνοντας το πρόγραμμά της χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τώρα θα αναλύσει όλα τα δεδομένα που συνέλεξε και θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το Grand Prix του Μονακό.

Σχόλια

Σχόλια