Δυναμική παρουσία της Speedpark Racing Team στο RMC

  H Speedpark Racing Team πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επιτυχημένη εμφάνιση για το 2014 στον 1ο αγώνα του θεσμού Rotax Max Challenge

  Δελτίο Τύπου

  Η Speedpark Racing Team πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επιτυχημένη εμφάνιση για το 2014 στον 1ο αγώνα του θεσμού Rotax Max Challenge στην πίστα Καρτόδρομο των Αφιδνών την Κυριακή 11 Μαίου.

  Η ομάδα συμμετείχε με 3 οδηγούς στην κατηγορία Rotax DD2 και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Masters. Οι οδηγοί της ομάδος Αλέξανδρος Κινδήρογλου και  Γιώργος Λαζαράκος με τα νέα σασί ART Grand Prix TS-06 αλλά o πρωτοεμφανιζόμενος Μιχάλης Γεωργιάδης με σασί Zanardi έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό.  Κάτω από τις αυστηρές οδηγίες του Team manager Γιάννη Αντωνιάδη και του αρχιμηχανικού της ομάδος Mπάμπη Ζώγκου κατάφεραν να καταλάβουν την 8η, 9η και 10η θέση αντίστοιχα στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 18 οδηγούς! Στην κλάση των DD2 Masters ο Αλέξανδρος Κινδήρογλου μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 4η θέση, ο Γιώργος Λαζαράκος μετά από υπερπροσπάθεια την 5η θέση και βέβαια η μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον πρωτοεμφανιζόμενο Μιχάλη Γεωργιάδη που τερμάτισε στην 6η θέση των Masters στον πρώτο του κιόλας αγώνα.

  Η Speedpark Racing Team ήδη ξεκινάει την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα στις 22 Ιουνίου στο Kαρτόδρομο Αφιδνών για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερες θέσεις. Μείνετε μαζί μας για μία απίθανη αγωνιστική σεζόν με την Speedpark Racing Team και βέβαια την ART Grand Prix!

  Σχόλια

  Σχόλια