Θέλει να το παλέψει ο Button

Ο Βρετανός δηλώνει ότι η δύσκολη χρονιά της McLaren τον κάνει να θέλει να μείνει στην F1

Ο Jenson Button δηλώνει οι δυσκολίες και η κακή χρονιά της McLaren τον κάνει να θέλει να μείνει και να παλέψει και όχι να φύγει από την F1. Ο Βρετανός είναι αισιόδοξος για το μέλλον και πιστεύει ότι η MP4-29 θα είναι ανταγωνιστική στο τέλος της χρονιάς. Αυτό πρέπει να συμβεί αν θέλουν να είναι μέσα στο παιχνίδι την επόμενη χρονιά καθώς δεν υπάρχουν αλλαγές κανονισμών και η εξέλιξη της φετινής χρονιάς παίζει μεγάλο ρόλο. Η McLaren αντιμετωπίζει προβλήματα με την έλλειψη κάθετης δύναμης αλλά δεν τα παρατάει και πιέζει σκληρά. Η ομάδα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για 2ήμερο δοκιμών δοκιμάζοντας τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Αυτή η εξέλιξη της χρονιάς δεν με κάνει να θέλω να εγκαταλείψω. Θέλω να μείνω στην F1. Θέλω να σταματήσω από την F1 έχοντας μια καλή χρονιά και όταν βλέπεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχεις μια καλή χρονιά, τότε συνεχίζεις να παλεύεις. Το πρόβλημα είναι ότι όταν έρθει η καλή χρονιά δεν θες να φύγεις κι έτσι μένεις στους αγώνες για πολλά χρόνια. Δεν θέλω να εγκαταλείψω στο τέλος της χρονιάς. Είμαι χαρούμενος για το μέλλον μου, και πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικό.

Ο Button συνέχισε λέγοντας πως έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και κάνει σαφές ότι η εξέλιξη της φετινή χρονιάς είναι κρίσιμη για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας το 2015.

Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική στο τέλος της χρονιάς και αυτό που δίνει έναν πολύ καλό λόγο να θέλω να μείνω εδώ. Χρειάζεται να είμαστε γρήγοροι προς το τέλος της χρονιάς αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου. Την επόμενη χρονιά δεν υπάρχουν αλλαγές στους κανονισμούς, οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν πρόκειται να βρούμε ξαφνικά 2 δευτερόλεπτα μέσα στον χειμώνα. Γνωρίζω ότι ο Ron Dennis έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψουμε στις νίκες φέτος αλλά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το είπε διότι αντιλαμβάνεται πως αν θέλουμε του χρόνου να είμαστε γρήγοροι πρέπει να ξεκινήσουμε από φέτος. Αυτός είναι ο λόγος που πιέζουμε σκληρά και δεν τα παρατάμε.

Σχόλια

Σχόλια