Ο αινιγματικός Adrian Newey

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί πιο έντονα η φήμη της συνεργασίας Ferrari – Adrian Newey, και στο 3ήμερο του Ισπανικού Grand Prix ο Βρετανός αρνήθηκε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα κάποια στιγμή στο μέλλον. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στην ισπανική πίστα αν θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην F1 με την ομάδα της Red Bull, εκείνος απάντησε ότι δεν το έχει αποφασίσει ακόμα και πως κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει στο μέλλον.

Δεν ξέρω ακόμα αν θα τελειώσω την καριέρα μου με την Red Bull. Πρέπει να το σκεφτώ. Κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτώ το μέλλον, αλλά προς το παρόν επικεντρώνομαι στο να βρεθούμε μπροστά από τα ασημί μονοθέσια.

Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή διάρκεια του συμβολαίου που έχει ο Newey με την Red Bull, κι όταν ο Christian Horner ρωτήθηκε σχετικά, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες. Η Ferrari βρίσκεται σε εποχή αλλαγών αλλά ο Βρετανός έχει πει αρκετές φορές «όχι» στους Ιταλούς, σε παλιότερες προτάσεις που του έχουν γίνει.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά με αρκετή δόση επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε o Sebastian Vettel να τραβήξει τον Newey στο Maranello αν τελικά επιλέξει να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση…

Σχόλια

Σχόλια