Πλασματική η διαφορά από τις Mercedes

Ο Horner θεωρεί ότι η RBR μείωσε τη διαφορά της από τα «ασημί βέλη» παρά τα 50" διαφοράς στην Ισπανία

Η Red Bull έδειξε στην Ισπανία ότι έχει το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο μετά την W05 της Mercedes, τόσο σε ρυθμό κατατακτηρίων δοκιμών όσο και σε ρυθμό αγώνα. Ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner, θεωρεί πλασματική την διαφορά των 50 δευτερολέπτων που είχε ο Daniel Ricciardo από την κορυφή. Ο Βρετανός δηλώνει ότι έχασαν χρόνο στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και στο τέλος που είχαν καθαρό πεδίο, ο ρυθμός τους δεν απείχε πολύ από αυτόν των Mercedes.

Αν κοιτάξετε συγκεκριμένα το τελευταίο stint, οι Mercedes πίεζαν τέρμα γκάζι και οι Sebastian και Daniel είχαν καθαρό πεδίο μπροστά τους, ήμασταν σαφέστατα πιο κοντά τους. Έχουμε ακόμα μια σημαντική διαφορά να καλύψουμε. Όμως είναι σπουδαίο να βλέπεις την πρόοδο που έχουμε σημειώσει. Κάναμε ένα βήμα μπροστά από τις Ferrari αλλά και από τους υπόλοιπους. Τα 48 δευτερόλεπτα διαφοράς είναι πλασματικά διότι χάσαμε πολύ χρόνο πίσω από την Williams στο πρώτο stint.

Ο Horner μίλησε και για την εξαιρετική εμφάνιση του Sebastian Vettel ο οποίος ανέβηκε από την 15η θέση στην 4η.

Ο Seb έκανε σπουδαία εμφάνιση. Πίεσε πολύ και έκανε προσπεράσεις παντού. Έκανε την στρατηγική του να λειτουργήσει σωστά. Γνώριζε ότι έπρεπε να προσπεράσει αρκετό κόσμο. Πιστεύω ότι οδήγησε φανταστικά.

Σχόλια

Σχόλια