Ο 1ος αγώνας του Rotax Max Challenge

  Ο πρώτος αγώνας του Rotax Max Challenge ολοκληρώθηκε στην πίστα καρτ στις Αφίδνες, με πολλές συμμετοχές και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει τη δράση.

  Πάνω από 50 συμμετέχοντες, οδηγοί με μεγάλη εμπειρία στον χώρο αλλά και οδηγοί που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες καρτ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία έχοντας σκληρές αλλά δίκαιες μάχες σε όλες τις κατηγορίες. Οι νικητές της ημέρας ήταν οι Βασιλέρης στην κατηγορία DD2, Σαγανάς στην κατηγορία Senior, Κουρής στην κατηγορία Junior και Μαρκογιάννης στην κατηγορία micro.

  Στην κατηγορία DD2 ο Βασιλέρης Δημήτρης με Tony Kart έδειξε τις προθέσεις του από τις κατατακτήριες δοκιμές όταν σημείωσε τον πρώτο χρόνο. Με πολύ σταθερή και γρήγορη οδήγηση ήταν ο νικητής της κατηγορίας. Στο βάθρο ανέβηκαν οι Καμιτσάκης Στέφανος με Intrepid και Ντόντης Μίλτος με FK στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

  Στην κατηγορία Senior ο Σαγανάς Στέλιος με FA ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου μπροστά από τους Μαλανδίνο Άγγελο με Tony Kart και Ιωάννου Νίκο με Intrepid. Οι μάχες πίσω από την πρώτη θέση ήταν πολύ σκληρές και οι διαφορές πολύ μικρές.

  Στη κατηγορία Junior ο Κουρής Ζήσης με FA ήταν ο μεγάλος νικητής αφήνοντας πίσω του τους Τσίμπρη Δημήτρη με Kosmic στην 2η θέση και Χούρλια Θανάση με το Tony Kart στην 3η θέση.

  Τέλος στην μικρότερη κατηγορία, την micro, o νικητής ήταν ο Μαρκογιάννης Τζώτζτης με First, στην 2η θέση ο Τσιροζίδης Δημήτρης με DR και στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Παναγιωτούνης Λάζαρος με Pragma.

  Επόμενος αγώνας στις 22 Ιουνίου.

  Σχόλια

  Σχόλια