Άνοιξε τις πύλες της η “Αυτοκίνηση 2016”

  Πήγαμε στα εγκαίνια της Ελληνικής έκθεσης αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2016” και με "λαχτάρα παιδική” καταγράψαμε τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες.

  Κάθε φορά που πηγαίνουμε την ημέρα των εγκαινίων στην Έκθεση Αυτοκινήτου, αισθανόμαστε όλοι λίγο παιδιά. Είναι τα φώτα, τα λαμπερά μοντέλα και η επισημότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι των εταιρειών την περίσταση, που κάνει την ημέρα των εγκαινίων ξεχωριστή. Είναι χαρά για όλους εμάς που ασχολούμαστε επαγγελματικά με το αυτοκίνητο, να βλέπουμε τις εταιρείες να φορούν τα καλά τους και να υποδέχονται τον κόσμο σε ένα χώρο που όλοι μπορούν να δουν τα πάντα- ή σχεδόν, μια και φέτος η αποχή πολλών σημαντικών εταιρειών έγινε παραπάνω από αισθητή. Κάναμε λοιπόν το γύρο του εκθεσιακού χώρου και παραχωρώντας τον τίτλο του φωτογράφου στον νεότερο της παρέας, σημειώνουμε ό,τι μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δεν κάνουμε καταγραφή όλων των μοντέλων αλλά δίνουμε περισσότερο λίγο “άρωμα” για όσους σκέφτονται να την επισκεφτούν τις ημέρες που ακολουθούν.

  motornews-athens-autoshow-55

  Από τα new entries της έκθεσης, ξεχωρίσαμε το νέο Nissan Micra που έκλεψε και τις εντυπώσεις συνολικά. Δείχνει να είναι το αυτοκίνητο που θα επαναφέρει το όνομα Micra στο προσκήνιο της κατηγορίας, διεκδικώντας πρωτιές σε εκτίμηση και πωλήσεις.

  motornews-athens-autoshow-53

  Μποϊδάνης Κωνσταντίνος

  Φωτογραφίες: Μποϊδάνης Δημήτρης Jr

  Σχόλια

  Σχόλια