Η Kawasaki παρουσιάζει το νέο Jet Ski SX-R

  Η Kawasaki πηγαίνει την κατηγορία σε άλλο επίπεδο, με την παρουσίαση του SX-R

  kawasaki sr-x 2016

  Δελτίο Τύπου

  Ως πρωτοπόρος στα PWC μαζικής παραγωγής, η Kawasaki δημιούργησε τη δεκαετία του ’70 την επωνυμία Jet Ski, η οποία στάθηκε τόσο εμβληματική ώστε να χρησιμοποιείται γενικά για όλα τα οχήματα της κατηγορίας.

  Με μακρά κληρονομιά στην κατηγορία των όρθιων Jet Ski και πολυάριθμες αγωνιστικές νίκες και πρωταθλήματα, η Kawasaki πηγαίνει την κατηγορία σε άλλο επίπεδο, με την παρουσίαση του SX-R, ενός τετράχρονου, τετρακύλινδρου Jet Ski 1498 cc, με πρωτοφανή ισχύ 152 ίππων, που το καθιστά το πιο γρήγορο όρθιο Jet Ski παραγωγής όλων των εποχών.

  Καθώς το προηγούμενο δίχρονο, δικύλινδρο SX-R 800 cc δίνει τη θέση του σε μια νέα εποχή τετράχρονων stand-up, η τεχνολογία εξελίσσεται. Με επανασχεδιασμένη γάστρα, το νέο SX-R είναι το πρώτο Jet Ski που διαθέτει Kawasaki Splash Deflector (KSD): μια οριζόντια λωρίδα στο μπροστινό μέρος της γάστρας που εκτρέπει τον ψεκασμό του νερού, σε μεγάλες ταχύτητες και όταν υπάρχει κύμα. Ο νέος σχεδιασμός και το μεγαλύτερο μέγεθος της γάστρας προσφέρουν περισσότερη ευελιξία και σταθερότητα και επιτρέπουν υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές.

  Με τελική ταχύτητα 100 km/h, το νέο SX-R δεν ξεχωρίζει μόνο για τις εκπληκτικές του επιδόσεις. Το τιμόνι σε στυλ motocross προσφέρει καλύτερο έλεγχο του Jet Ski, ενώ η κλίση προς τα εμπρός του deck διευκολύνει τον αναβάτη να κρατάει αντίσταση στις έντονες επιταχύνσεις.

  Πάνω από 40 χρόνια σχεδιασμού, έρευνας και εξέλιξης δημιούργησαν το απόλυτο όρθιο PWC. Το νέο SX-R διαθέτει τόσο τις επιδόσεις όσο και την εργονομία για να πυροδοτήσει έντονη διασκέδαση.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια