Το 8ο PICK Πάτρας ανέβασε τον πήχη

  Το Patras International Circuit for Kart επιβεβαίωσε πως είναι η κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, κάτι που μαρτυρά και ο αριθμός των θεατών που βρέθηκαν στην Πλατεία Γεωργίου που άγγιξε τις 50.000 το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου!

  Το 8ο PICK Πάτρας ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον κόσμο που γέμισε τα πεζοδρόμια γύρω από την διαδρομή για να παρακολουθήσει το θέαμα. Η διοργάνωση όχι μόνο διατήρησε τα στάνταρ που έχει θέσει η ίδια τα τελευταία χρόνια, αλλά ανέβασε κι άλλο τον πήχη. Για δύο ημέρες η δράση δεν σταμάτησε ούτε λεπτό με τον κόσμο να γεμίζει την πλατεία Γεωργίου αλλά και την πόλη της Πάτρας. Το Patras International Circuit for Kart επιβεβαίωσε πως είναι η κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, κάτι που μαρτυρά και ο αριθμός των θεατών που βρέθηκαν στην Πλατεία Γεωργίου που άγγιξε τις 50.000 το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου!

  Παράλληλα με τις αγωνιστικές κατηγορίες, τα Baby kart έδωσαν τη δική τους χαρούμενη νότα στη διοργάνωση. Τα παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών παρέδωσαν μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς στους δημόσιους δρόμους της Πάτρας.

  Όπως κάθε χρόνο το PICK εκτός από την αγωνιστική δραστηριότητα ήταν γεμάτο με event και πλούσιο θέαμα από εντυπωσιακά supercars, την πορτογαλική ομάδα κασκαντέρ Arrepiado, τους αδελφούς Παπαλεξόπουλους με τα driftcars τους και τον Loris Rosati με τον τρίκυκλο Μακουίν.

  Στο αγωνιστικό κομμάτι οι μεγάλοι νικητές ανά κατηγορία ήταν οι:

  Στην Micro Max ο Στυλιανός Πετρίσης ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στην κατηγορία Loux ο Ανδρέας Καλυβιώτης, στην κατηγορία DD2 Max o Φίλιππος Καλέσης και στην κατηγορία KZ Παύλος Ξυνός.

  Tο 8o PICK Πάτρας ήταν άκρως επιτυχημένο δίνοντας το παράδειγμα για μια ακόμα χρονιά ότι η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει αγώνες Ευρωπαϊκού επιπέδου. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν το παράδειγμα κι άλλες πόλεις της Ελλάδας.

  Σχόλια

  Σχόλια