Αποκάλυψη για το Hyundai RN30 στο Παρίσι

  Βασισμένο στο νέο i30, το Hyundai RN30 θα είναι το πρώτο δείγμα γραφής του τμήματος N των ειδικών, γρήγορων μοντέλων της κορεατικής εταιρείας.

  “Κλείδωσε” το όνομα του πρώτου μοντέλου του τμήματος ανάπτυξης σπορ και ειδικών μοντέλων N της Hyundai. Θα βασίζεται στο νέο i30 που επίσης θα δούμε στο Παρίσι, θα ονομάζεται RN30 και θα διαθέτει πεντάθυρο αμάξωμα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δίλιτρο κινητήρα, φυσικά turbo, με απόδοση που θα κυμαίνεται από 260 έως 280 ίππους.

  Η εταιρεία, πέραν της υποφωτισμένης εικόνας και ενός video που είχε δοθεί στη δημοσιότητα στο τέλος Αυγούστου, και μπορείτε να δείτε στη συνέχεια,  ανακοινώνει μόνο γενικότητες για την αγωνιστική φύση του μοντέλου και το δυναμικό του χαρακτήρα. Σύμφωνα όμως με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Hyundai RN30 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις απόδοσης, όπως και οι περισσότεροι ανταγωνιστές του, ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

  Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μάλλον μετά τα μέσα του 2017, γι’ αυτό άλλωστε η Hyundai του έχει δώσει και τον τίτλο “πρωτότυπο”, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει την τελική του εκδοχή στην έκθεση της Γενεύης ή της Φρανκφούρτης το επόμενο έτος.

   

  Σχόλια

  Σχόλια