Μεγάλη επιτυχία στις Σέρρες για την ZenOne Racing

O 4ος Αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του 2016 έγινε στην πίστα των Σερρών και επιφύλαξε σημαντικές επιτυχίες για τους οδηγούς της ZenOne Racing

Δελτίο Τύπου

O 4ος Αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του 2016 έγινε στην πίστα των Σερρών και επιφύλαξε σημαντικές επιτυχίες για τους οδηγούς της ZenOne Racing. Αρχικά να σημειωθεί ότι ο 4 φορές Πρωταθλητής Ιταλίας Massimo Roccoli που αγωνίστηκε στην κατηγορία Supersport, βρέθηκε στη χώρα μας με τη συνδρομή και σε συνεργασία με την ZenOne! O Roccoli κέρδισε όπως αναμενόταν τον Αγώνα, με νέο ρεκόρ πίστας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βοήθησε τους Έλληνες αγωνιζόμενους στο να βελτιωθούν. Ο οδηγός μας Θεφάνης Μίχας με την σωστά προετοιμασμένη Triumph Daytona 675 έγινε ο πρώτος Έλληνας που σημείωσε στις Σέρρες χρόνο κάτω από το 1’21” στην κατηγορία Supersport και πήρε τη 2η θέση στις Κατατακτήριες πίσω από τον διάσημο Ιταλό με χρόνο 1:20.978. Στον Αγώνα μετά από μια συναρπαστική μάχη με άλλους 3 οδηγούς πήρε τη 2η θέση, αλλά και τους 25 βαθμούς της πρώτης θέσης, αφού λόγω κανονισμού ο Roccoli δεν βαθμολογήθηκε. Έτσι ο Μίχας πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Τάσος Σκυριανόγλου που αγωνίζεται με Triumph Daytona 675, απέναντι στις δυνατότερες μοτοσυκλέτες των χιλίων κυβικών, πήρε την 2η θέση στις Κατατακτήριες (την πρώτη ανάμεσα στους Έλληνες), με χρόνο 1:23.180, που θεωρείται εξαιρετικός. Στον Αγώνα ο οδηγός μας δεν κατάφερε να περάσει τις δυνατότερες μοτοσυκλέτες, παρά την προσπάθεια που έκανε μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας και έτσι τερμάτισε στην 3η Ελληνική θέση, αυξάνοντας τη διαφορά του στο Πρωτάθλημα στους 8 βαθμούς με έναν αγώνα να απομένει.

Στην κατηγορία αυτή η ZenOne Racing είχε την τεχνική υποστήριξη και την ευθύνη της αγωνιστικής προετοιμασίας του Γιώργου Λιούντρη (Yamaha R6) που τερμάτισε 6ος, του Γιάννη Κλαδογένη (Suzuki GSXR1000) που πήρε την 14η θέση και του Δημήτρη Πελαντάκη (Yamaha R1) που πήρε την 18η θέση. Επίσης σε συνεργασία με την Ιταλική ομάδα βοήθησε τον Giuseppe Tringali (MV Agusta F3) που στον πρώτο του αγώνα τερμάτισε 7ος.

Η ZenOne Racing και ορισμένοι οδηγοί της παρέμειναν στην πίστα των Σερρών για δοκιμές με τη βοήθεια του Massimo Roccoli, προσβλέποντας σε ακόμη περισσότερες εμπειρίες και στην ενδυνάμωση της Ελληνο-Ιταλικής συνεργασίας. 

Gallery

Σχόλια

Σχόλια