Πρώτος τίτλος για τον Περιστερά

Το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του πήρε ο 11χρονος Γιάννης Περιστεράς στα Mini GP

Δελτίο Τύπου

Το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του πήρε ο 11χρονος Γιάννης Περιστεράς στα Mini GP.

Με τον καλύτερο τροπο ξεκινά η αγωνιστική καριέρα του μικρού Γιάννη αφου κατάφερε να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στον τρίτο και τελευταίο αγώνα Mini GP στην πιστα των Μεγάρων.
Ο Γιάννης Περιστεράς κατάφερε να σπάσει τα χρονόμετρα στο 49.400 και να τερματίσει πρώτος κατακτώντας ετσι τον πρώτο του τίτλο με τις τρεις πρώτες θέσεις στους τρεις αγώνες του θεσμού.
Παρά τα 11 του μόλις χρόνια το πρόγραμμα του μικρού Περιστερά είναι αρκετά πιεσμένο αφού συμμετέχει και παράλληλα στο Ιταλικό πρωτάθλημα CIV στην κατηγορία Pre Mini Gp στο οποίο θα βρίσκεται και το Σαββατοκύριακο που έρχεται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς διεκδικώντας ένα επίσης πολύ καλό αποτέλεσμα!
Δίπλα του η οικογένεια του, ο προπονητής του αλλά και όλο το team της ομάδας του τους οποίους κάνει περήφανους με τις εμφανίσεις του, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την μελλοντική του αγωνιστική καριέρα.
Σε αυτή την προσπάθεια του ο μικρός Γιάννης Περιστεράς ευχαριστεί τα λιπαντικά μοτοσυκλέτας LIQUIMOLY, την εταιρεία ΒΕΑ “Βούτυρο Κέρκυρας” την EVO Folegandros Rent a Car ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους ανθρώπους που πιστεύουν στο ταλέντο του μικρού Γιάννη Περιστερά και τον στηρίζουν στους αγώνες του:
Tzortzopoulos, Georgopoulos, Fourthiotis, VGR Τeam, Μihopoulos, Dimosthenis Μauropoulos, Peristeras, Papageorgiou, Sinioris, Mouratis GP, Dunlop,Chicken Hawk, Mini Gp Cup, Panteleakis, Karakostas, Papagiannis Race Tech, Papapaulou, Diatsidis. Αλλά και στους χορηγούς επικοινωνίας: motograndprix.gr, Kartnews.gr,  moto & bike, bikerspirit.net mototriti.gr on2wheels Bikeit.gr

Gallery

Σχόλια

Σχόλια