Ράλι Αργεντινής 2η ημέρα: Διατηρεί την πρωτοπορία ο Latvala

  Ο Jari-Matti Latvala δείχνει χαρακτήρα και στο εξαιρετικά δύσκολο Ράλι Αργεντινής, όχι μόνο μένει εντός ορίων στις ΕΔ αλλά αυξάνει και τη διαφορά του από τον Sebastien Ogier. Η υπόθεση νίκη είναι θέμα των VW Polo WRC με τον Latvala να έχει προβάδισμα 31,2 δευτερολέπτων του Ogier. Στην 3η θέση της γενικής βρίσκεται ο Kris Meeke με το Citroen DS3 WRC περισσότερα από 3 λεπτά πίσω.

  Ο Φινλανδός της VW μετά από μια πολύ καλή πρώτη ημέρα, που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο team-mate του ξεκινά πρώτος στις ΕΔ και χάνει χρόνο, έδειξε σταθερότητα και την 2η ημέρα αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά. Ο Latvala έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να αντέξει την τελευταία ημέρα του ράλι, η οποία είναι σχετικά πιο εύκολη.

  Μετά τις χθεσινές εγκαταλείψεις ο Andreas Mikkelsen ήταν αυτό που επέστρεψε με καθεστώς Rally 2 και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής, μακριά όπως από το βάθρο. Ο Robert Kubica συνεχίζει με σταθερό ρυθμό δείχνοντας ότι όντως άλλαξε προσέγγιση, όπως είχε δηλώσει ότι θα κάνει. Τα δύο Hyundai των Thierry Neuville και Dani Sordo μετά την πολύ δύσκολη πρώτη ημέρα συνέχισαν το ράλι με τον Βέλγο να βρίσκει τον ρυθμό του αλλά ο Ισπανός προδόθηκε για δεύτερη φορά από το τούρμπο του i20 WRC.

  Η τελευταία ημέρα του ράλι συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή, με την πρώτη ΕΔ να εκκινεί στις 14:44 ώρα Ελλάδας.

  Αποτελέσματα

  Σχόλια

  Σχόλια