Bottas: Η δουλειά στο set-up απέδωσε

Η Williams είδε τον Valtteri Bottas να σημειώνει μια εξαιρετική επίδοση στο Q3 κι έτσι την Κυριακή θα εκκινήσει από την 4η θέση. Ο Φινλανδός δήλωσε ότι η δουλειά που έγινε στο set-up της FW36 μετά το FP3 απέδωσε. Τώρα ο στόχος του είναι να μείνει κοντά στην κορυφή και να παλέψει για το βάθρο, όμως ο ρυθμός που έδειξε η Williams την Παρασκευή στα μεγάλα stint δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτόν τις Red Bull.

Χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ για να νοιώσω καλά μέσα στο μονοθέσιο αλλά τελικά όλα λειτούργησαν σωστά και σημείωσα έναν καλό γύρο. Κάναμε διάφορες αλλαγές στο set-up μετά το FP3 και λειτούργησαν πολύ καλά. Θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στον αγώνα. Είναι δύσκολο να προσπεράσεις εδώ, οπότε οι κατατακτήριες είναι σημαντικές. Πίσω από τις Mercedes θα είναι πολύ σφιχτές οι διαφορές. Ανυπομονώ για τον αγώνα.

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ ο Felipe Massa δεν τα πήγε τόσο καλά σημειώνοντας τον 9ο χρόνο, 8 δέκατα πίσω από τον team-mate του. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε:

Είμαι απογοητευμένος από τον γύρο μου καθώς έχασα τον έλεγχο του πίσω μέρους στη στροφή 10. Δεν φταίει το μονοθέσιο, ήταν δικό μου λάθος. Ο αγώνας είναι μεγάλος αύριο και το μονοθέσιο έχει δυνατότητες.

Σχόλια

Σχόλια