Στην Ελλάδα Solberg, Block και Bakkerud

  Στο πλαίσιο του τελικού του Gymkhana Grid - The European Gaunlet, που θα πραγματοποιηθεί στο Μαραθώνα, οι Έλληνες θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να (ξανά) δουν μεγάλα αστέρια των αγώνων rally και rallycross, σε δράση.

  Λόγω του Ακρόπολις, οι Έλληνες θεατές είχαμε κάθε χρόνο την ευκαιρία να θαυμάζουμε τους “θεούς” του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι -στο παρελθόν. Η αφαίρεση του εθνικού μας αγώνα από το ημερολόγιο του WRC το 2014, μας έχει στερήσει εδώ και τρία χρόνια αυτή τη δυνατότητα, την οποία, με διαφορετικό τρόπο, μας δίνει το Gymkhana Grid – The European Gaunlet.

  Εκτός του γνωστού οδηγού ράλι, drift, ράλι cross και οργανωτή των γνωστών από το youtube αγώνων δεξιοτεχνίας Gymkhana, του Ken Block, στον τελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στον Μαραθώνα στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2016, θα συμμετέχουν πολλοί γνωστοί οδηγοί από το χώρο των αγώνων ράλι, drift και δεξιοτεχνίας, όπως ο Peter Solberg, o Andreas Bakkerud, o Luke Woodham, o Terry Grant. και άλλοι.

  gymkhana grid

  Στο εντυπωσιακό event, που πραγματοποιείται σε ανοιχτούς χώρους ή στάδια και περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη διαδρομή δεξιοτεχνίας την οποία ο κάθε οδηγός πρέπει να εκτελέσει στο μικρότερο δυνατό χρόνο, θα συμμετέχουν και οδηγοί από την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι προδιαγραφές των αυτοκινήτων είναι σχεδόν ελεύθερες, υποκείμενες κυρίως σε κανονισμούς ασφαλείας, όπως και η ισχύς των κινητήρων. Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος τετρακίνητα ή πισωκίνητα αυτοκίνητα, εξασφαλίζοντας, φυσικά, εκπληκτικό θέαμα με συνεχείς πλαγιολισθήσεις.

  Περισσότερα στοιχεία για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο Μαραθώνα, παρουσία του δημάρχου Ηλία Ψινάκη, εκπροσώπων της διεθνούς οργανωτικής επιτροπής του Gymkhana Grid, της ελληνικής ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού και του Έλληνα οργανωτή.

  poster

  Σχόλια

  Σχόλια