Θρίαμβος της Yamaha στη Suzuka

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha διέλυσε τον ανταγωνισμό και πήρε μια άνετη νίκη στον 8ωρο της Suzuka

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο διάσημος αγώνας αντοχής Suzuka 8H στην Ιαπωνία. Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha με τους Lowes, Nakasuga και Espargaro από το ξεκίνημα έδειξαν ότι είχαν το πάνω χέρι και οδήγησαν από την πρώτη ώρα τον αγώνα. Οι αντίπαλοί τους δεν ήταν σε θέση να τους απειλήσουν με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια άνετη νίκη. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Yamaha στη Suzuka.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα Team Green με αναβάτες τους Haslam,Yanagawa και Watanabe. Η ομάδα της Kawasaki είχε καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδωσε μεγάλη μάχη με την Yoshimura Suzuki επικρατώντας της στο τέλος. Στο τελευταίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Yoshimura Suzuki με τους Haga, Brookes και Tsuda.

Σημαντικότερη εγκατάλειψη ήταν εκείνη της Mu-SASHI Harc-Pro Honda με τους Hayden, VD Mark και Takahashi. Μόλις στη δεύτερη ώρα και ενώ αναβάτης ήταν ο Nicky Hayden η μοτοσικλέτα αντιμετώπισε πρόβλημα με αποτέλεσμα η ομάδα να εγκαταλείψει. Κακή εμφάνιση και από την πρωταθλήτρια Suzuki Endurance Racing Team η οποία είχε πτώση και τερμάτισε τελικά μόλις στην 26η θέση.

Αποτελέσματα Αγώνα

Σχόλια

Σχόλια