Στόχος απαγωγέων η πεθερά του Ecclestone

Το γερμανικό GP είναι προ των πυλών αλλά το αφεντικό της F1, ο Bernie Ecclestone, φαίνεται ότι έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στη Βραζιλία.

H Aparecida Schunck, 67 ετών, μητέρα της συζύγου του αφεντικού της F1 Bernie Ecclestone, της Fabiana Flosi, απήχθη στο Σάο Πάολο το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου, σύμφωνα με τις εφημερίδες Veja και Globo της Βραζιλίας.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ή του ίδιου του Ecclestone για το περιστατικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι οι απαγωγείς ζητούν ως λύτρα το ποσό ρεκόρ των 120.000.000 Ρεάλ, ή 36.500.000$ αντίστοιχα.

Τα χρήματα αυτά μάλλον αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό πλούτου του  Ecclestone, που στα 85 χρόνια του  είναι ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες στον αθλητισμό, με την αξία της περιουσίας του να υπολογίζεται στα  3,1 δισ δολάρια.

Αυτή πρέπει να εκτίμησε άλλωστε και η Fabiana Flosi, που τον παντρεύτηκε το 2012 παρά τη διαφορά των 47!!! ετών, καθώς σήμερα η Βραζιλιάνα καλλονή είναι 38.

Η “βιομηχανία” των απαγωγών στη Βραζιλία ήταν την πρώτη δεκαετία της νέα χιλιετίας μια μεγάλη πληγή για τη χώρα, καθώς το 2002 σημειωνόταν μια κάθε 27 ώρες. Στη συνέχεια η πολιτεία δημιούργησε μια εξειδικευμένη υπηρεσία εντός του αστυνομικού σώματος, που κατάφερε να μειώσει εκθετικά το φαινόμενο.

Εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, φαίνεται ότι ο υπόκοσμος της χώρας αναθάρρησε και βάζει στόχους με πολύ μεγάλο οικονομικό υπόβαθρο, όπως δείχνει η απαγωγή της πεθεράς του Ecclestone που μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί και επισήμως.

Αν αυτό συμβεί, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Βρετανός παράγοντας της F1 αντιμετωπίζει υπόθεση απαγωγής, καθώς το 2012 είχε επίσης απειληθεί η κόρη του Tamara, σε μια υπόθεση που εξιχνιάστηκε τελικά και οδήγησε στη φυλάκιση του δράστη.

Image Credit: www.bbc.com

Σχόλια

Σχόλια