Συλλεκτικό το Nissan Qashqai Black Edition

  Με πλούσιο εξοπλισμό και κυρίαρχο το μαύρο χρώμα, το Nissan Qashqai θα διατεθεί και στη χώρα μας σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

  Η συλλεκτική έκδοση Black Edition του δημοφιλούς crossover της Nissan θα διατεθεί και στην Ελλάδα, σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων για τα οποία θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

  Η ειδική αυτή έκδοση του Qashqai βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης  Techna και έχει επιπλέον  μαύρες ζάντες αλουμινίου “Ibiscus” 19 ιντσών, καθώς και  διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρόσθιο αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.

  147818_1_5

  Σε ότι αφορά το εσωτερικό της συλλεκτικής έκδοσης, το δερμάτινο σαλόνι  και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στα μαρσπιέ, με το λογότυπο της Black Edition,  συμπληρώνουν την αισθητική διαφοροποίηση.

  Η έκδοση Black Edition  προσφέρεται στην Ελλάδα με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6 λίτρων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και  κίνηση στους εμπρός τροχούς. Παρά την ονομασία της,  το μαύρο Pearlescent Black χρώμα δεν είναι το μοναδικό που τη χαρακτηρίζει, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής λευκού, με την ονομασία Pearl White.

  147816_1_5

  Σχόλια

  Σχόλια