Ο όμιλος Piaggio εισέρχεται με την Aprilia στην Ινδική αγορά

  Η κατηγορία των σκούτερ στην Ινδία αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο με σχεδόν 5 εκατομμύρια πωληθέντα οχήματα το 2015 και ανάπτυξη 20% στο πρώτο εξάμηνο του 2016

  Δελτίο Τύπου

  Ο Όμιλος Piaggio συνεχίζει να επεκτείνεται σε ταχέως αναπτυσσόμενες, μεγάλες αγορές, με την εισαγωγή του εμπορικού σήματος Aprilia στην αγορά σκούτερ της Ινδίας.

  Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διάθεση του σπορ σκούτερ ApriliaSR 150 στην Ινδία, της οποίας ο τομέας των σκούτερ είναι η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, με πωλήσεις σχεδόν 5 εκατομμύρια οχήματα για το 2015 και ανάπτυξη της τάξης του 20% κατά τα το πρώτο εξάμηνο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς.

  «Μετά την επιτυχία του Ape και της τοποθέτησης της Vespaστην ανώτερη κατηγορία της ινδικής αγοράς, ενισχύουμε περαιτέρω την προσφορά μας στηνΥποήπειρο με τη διάθεση του σκούτερ ApriliaSR 150 στην ινδική αγορά», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του Ομίλου Piaggio,RobertoColaninno. «Αυτό το όχημα αποτελεί άριστη έκφραση της εξειδίκευσης της παραγωγικής μονάδας τουΝοάλε στα σπορ μοντέλα και προσφέρει ανώτερα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και στυλ, σε σύγκριση με τα άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα στην κατηγορία.»

  Το ApriliaSR 150 θα πωλείται σε ανταγωνιστική τιμή, 65.000 ρουπίες (περίπου 880 ευρώ), και τοποθετείται σε μία κατηγορία που σημειώνει εντονότερη ανάπτυξη σε σχέση με εκείνη της συνολικής αγοράς σκούτερ της Ινδίας. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για τον Όμιλο Piaggioγια μία βιομηχανική και εμπορική στρατηγική που θα περιλαμβάνει και ελαφρύτερους σπορ κινητήρες, σύμφωνα και με την καλύτερη παράδοση της μάρκας Aprilia, που έχει διασφαλίσει την επιτυχία από την αρχή της ύπαρξής της.

  Το ApriliaSR 150 συνδυάζει την αίσθηση σπορ μοτοσυκλέτας με την άνεση και ευκολία χρήσης ενός σκούτερ. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία και κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο του Ομίλου Piaggio στο Μπαραμάτι, στην πολιτεία Μαχαράστρα. Φέροντας όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της αδιαμφισβήτητης σπορ προσωπικότητας της μάρκας, το ApriliaSR 150 έχει επιθετικό σπορ στυλ και εγγυάται επιδόσεις στην κορυφή της κατηγορίας, χάρη στον σύγχρονο και δυναμικό 4-χρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα 150 κυβικών. Από την άποψη της αισθητικής, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι οι μεγάλοι τροχοί 14’’ με πέντε ακτίνες, με αποφασιστικό σπορ σχεδιασμό που παραπέμπει στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Aprilia, που εντυπωσιάζουν στις πίστες του MotoGP.

  Το νέο ApriliaSR 150 απευθύνεται σε ένα μοντέρνο και δυναμικό κοινό, στη νέα γενιά νεαρών Ινδών που είναι ανοιχτοί στη διεθνή κουλτούρα και οδηγούν την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και αλλαγή της χώρας. Η σπορ ψυχή της Aprilia, που έχει διαμορφωθεί μέσα από τα κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει επιβεβαιωθεί από 54 παγκόσμιους τίτλους, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις φιλοδοξίες και την προσωπικότητα αυτής της γενιάς.

  Το ApriliaSR 150 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Αύγουστο, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες στο δίκτυο διανομέων του Ομίλου Piaggio.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια