Τη δεύτερη θέση της Ferrari θέλει η Red Bull

Ο Christian Horner ξεκαθάρισε ότι πλέον η ομάδα του δεν υστερεί σε τίποτα από τη Ferrari και έτσι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι εφικτός στόχος.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποιούνταν τις προηγούμενες ημέρες στην πίστα του Silverstone, οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το βαθμό εξέλιξης και το ρυθμό τους.

Παρότι ο Raikkonen με τη Ferrari ήταν ο ταχύτερος, η πιο αισιόδοξη ομάδα, μετά και το βάθρο του Verstappen στη Βρετανία, αποδείχτηκε η Red Bull.

Ο διευθυντής της αυστριακής ομάδας με έδρα το Milton Keynes στην Αγγλία, υποστήριξε ότι πλέον διαθέτει το πλαίσιο, την ισχύ και τους οδηγούς που μπορούν να κοντράρουν την Ferrari για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Μετά τα μέτρια αποτελέσματα της ιταλικής ομάδας στο Βρετανικό GP, προηγείται μόλις 6 βαθμούς της Red Bull στην κατάταξη του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Όπως δε υποστηρίζει ο Christian Horner “Δεν υπολειπόμαστε πουθενά σε σχέση με τη Ferrari. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι αγώνες που ακολουθούν μάλλον ευνοούν το μονθέσιό μας, η μάχη μεταξύ μας θα είναι έντονη”.

Motor Racing - Formula One Testing - Test Two - Day 2 -  Barcelona, Spain

Οι αναβαθμίσεις του κινητήρα της Renault που τόσο περίμενε από την αρχή της χρονιάς η Red Bull έχουν πιάσει τόπο και, με δεδομένο το πολύ καλό πλαίσιο της RB12, όταν τα σιρκουί δεν είναι πολύ απαιτητικά σε ισχύ, τότε η ομάδα μπορεί να έχει βλέψεις για το βάθρο.

Η Ferrari είναι ένας μάλλον εφικτός στόχος για την Red Bull. Τι γίνεται όμως με τη μονοκρατορία της Mercedes; Εδώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες απλώς σιωπούν.

Σχόλια

Σχόλια