Οι νέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure

  Νέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure – αυθεντικός χαρακτήρας, βελτιστοποιημένη λειτουργικότητα

  Δελτίο Τύπου

  Νέες BMW F  700 GS , F  800 GS και F  800 GS Adventure – αυθεντικός χαρακτήρας, βελτιστοποιημένη λειτουργικότητα.
  Επί χρόνια, τα μοντέλα GS της σειράς F ενσαρκώνουν την ξέγνοιαστη οδηγική απόλαυση και τη σπορ δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο, σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης στο ταξίδι και αντοχή και αξιοπιστία σε συνθήκες εκτός δρόμου. Για τα μοντέλα του 2017, η BMW Motorrad προάγει στο επόμενο επίπεδο την ποιότητα αυτού του επιτυχημένου, μεσαίου enduro.

  Όπως και στην προηγούμενη εκδοχή της, η νέα F 700 GS απευθύνεται κυρίως σε αναβάτες που αγαπούν την αίσθηση ενός enduro χωρίς να απαιτούν πολλές ικανότητεςoff-road. Τα πλεονεκτήματά της είναι η χαμηλότερη σέλα, οι δυνατότητες παντός εδάφους και τα ανώτερα επίπεδα ισχύος σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση και τα προσόντα της σε καθημερινή χρήση.

  Η νέα F 800 GS είναι μία μοτοσικλέτα κατάλληλη για ταξίδι με εντυπωσιακές ικανότητεςoff-road, σε επίπεδο μοναδικό στην κατηγορία της

  Βασισμένη στην F 800 GS, η F 800 GS Adventure μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και στις πιο μακρινές γωνιές του πλανήτη. Απευθύνεται σε αναβάτες μοτοσικλετών τουρισμού που αγαπούν την οδήγηση εκτός δρόμου, λάτρεις της περιπέτειας και αναβάτες τουριστικών enduro, προσφέροντας μία γνήσια φιλοσοφία BMW GS Adventure στη μεσαία κατηγορία.

  Προδιαγραφές ρύπων EU 4 και νέας σχεδίασης τελικό εξάτμισης. 
  Οι κινητήρες των 798 cc έχουν προσαρμοστεί στις προδιαγραφές. Το  οπτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα εδώ είναι ο νέας σχεδίασης σιγαστήρας από ανοξείδωτο ατσάλι. Η σπορ εξάτμιση ΗΡ της Akrapovič έχει ανασχεδιαστεί και διατίθεται  σαν Γνήσιο Αξεσουάρ της BMW Motorrad.

  Πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού E -Gas ride -by -wire για βελτιωμένη απόκριση καιRiding Modes “ Rain ” , “ Road ” , “ Enduro ” και “ Enduro Pro ” για προσαρμογή στις ατομικές προτιμήσεις των αναβατών.

  Ένα σύστημα περνά τώρα τις εντολές του αναβάτη απευθείας από έναν αισθητήρα του grip γκαζιού, στο σύστημα ελέγχου του κινητήρα που ελέγχει την πεταλούδα γκαζιού. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερος έλεγχος και βελτιωμένη απόκριση. Ταυτόχρονα, αυτό επιτρέπει τη χρήση των νέων στάνταρ Riding Modes “Rain” και “Road” για βρεγμένες ή στεγνές επιφάνεις καθώς “Enduro” και “Enduro Pro” modes – διατίθενται σαν προαιρετική επιλογή (για τα F 800 GS / F 800 GS Adventure μόνο) – που είναι σχεδιασμένα για χρήση σε ελαφρύτερες και πιο απαιτητικές συνθήκες εκτός δρόμου αντίστοιχα.

  Όργανα με νέες ενδείξεις και ακόμα περισσότερες πληροφορίες. 
  Οι νέες F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure διαθέτουν νέας σχεδίασης και πιο ευανάγνωστες ενδείξεις οργάνων. Μία πρόσθετη ενδεικτική λυχνία Malfunction IndicatorLight (MIL) πληροί τις προδιαγραφές EU4, ενώ η διευρυμένη οθόνη περιλαμβάνει πληροφορίες για τα Riding Modes.

  Δυναμικές χρωματικές και στυλιστικές επιλογές αποτυπώνουν το χαρακτήρα κάθε μοτοσικλέτας. 
  Ο δυναμισμός και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους εκφράζονται με τρεις επιλογές χρώματος/στυλ για κάθε νέα F 700 GS και F 800 GS, ενώ υπάρχουν δύο επιπλέον αποχρώσεις για την BMW 800 GS Adventure που φέρει νέα γαλβανισμένα ένθετα ψυγείου, ένα νέο κάλυμμα αεραγωγού εισαγωγής και νέο κέλυφος κλειδαριάς ανάφλεξης.

  Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Προδιαγραφές
  • Νέας σχεδίασης τελικό εξάτμισης και σπορ ΗΡ της Akrapovič που διατίθεται ως Γνήσιο Αξεσουάρ της BMW Motorrad.
  • Πλήρως ηλεκτρονικό γκάζι Full E-Gas ride-by-wire για βελτιωμένη απόκριση και έλεγχο.
  • Riding Modes “ Rain ” και “ Road ” στο βασικό εξοπλισμό. “ Enduro ” και “ EnduroPro ” Modes (μόνο για F 800GS / F 800 GS Adventure) ως εργοστασιακές, προαιρετικές επιλογές.
  • Πίνακας οργάνων με νέες ενδείξεις, ενδεικτική λυχνία MIL και ένδειξη προγράμματος οδήγησης.
  • Δυναμικές χρωματικές και στυλιστικές φιλοσοφίες.
  • Πλαϊνά ανακλαστικά στις μπουκάλες του πιρουνιού.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια