Νίκη με ρεκόρ πίστας για τον Γιάννη Περιστερά

Νίκη με ρεκόρ πίστας για τον Γιάννη Περιστερά στον 2ο αγώνα του Mini Gp

Δελτίο Τύπου

Άλλη μια καρό για τον Γιάννη Περιστερά στον 2ο αγώνα του Μini Gp Cup στην κατηγορία Mini Gp1 που πραγματοποιήθηκε στο Καρτόδρομο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η εμφάνιση του μικρού ταλαντούχου αναβάτη συνοδεύτηκε με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ πίστας για την κατηγορία του καθώς σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 53,70 βελτιώνοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε πάλι ο ίδιος κατά 1 περίπου δευτερόλεπτο!

Δύο νέοι χορηγοί στο πλευρό του Γιάννη Περιστερά

Απλώνοντας το ταλέντο του μέρα με την μέρα ο μικρός αναβάτης Γιάννης Περιστεράς στις πίστες προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους που πιστεύουν στο ταλέντο του και θέλουν να σταθούν στο πλευρό του σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η εταιρεία ΒΕΑ “Βούτυρο Κέρκυρας”

και η EVO Folegandros Rent a Car θα στηρίξουν τους επόμενους αγώνες του Γιάννη Περιστερά σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους ανθρώπους που πιστεύουν στο ταλέντο του μικρού Γιάννη και τον στηρίζουν στους αγώνες του:
Tzortzopoulos, Georgopoulos, Fourthiotis, VGR Τeam, Μihopoulos, Μauropoulos, Dimosthenis Peristeras, Papageorgiou, Sinioris, Βούτυρο Κέρκυρας, Evo rent a car Folegandros, Mouratis Gp, Dunlop Chicken Hawk, Mini Gp Cup, Panteleakis, Karakostas, Papapaulou, Diatsidis, αλλά και στους χορηγούς επικοινωνίας: motograndprix.gr, Kartnews.gr, moto & bike, bikerspirit.net

Gallery

Σχόλια

Σχόλια